2777
2789

سلام بچه ها اگه ذخیره تخمدانت خوبه باشه یعنی تنبلی چیزی نداری من رفتم دکتر ذخیره تخمدانم خیلی خوب بود آزمایشای همسرمم حیلی خوبه من موندم چرا نمی شم سه سال پیش با آی یوآی شدم ولی سقط شد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام بچه ها اگه ذخیره تخمدانت خوبه باشه یعنی تنبلی چیزی نداری من رفتم دکتر ذخیره تخمدانم خیلی خوب بو ...

عزیزم منم هیچ مشکلی نداشتم دخترم رو با اولین اقدام باردار شدم

وای برای این دقیقا دو سال طول کشید و دقیقا تنها ماهی که اصلا انتظار نداشتم باردار شدم

برای سقط ازمایش ایمنی بدید

و اینکه مادر شوهرم میگفت دو تا پسر سقط کرده هفت ماهه

بهم یه دستور داد برای تقویتی منم دو سه ماه استفاده کردم برای خودم و همسرم

چهارتا قرص کمر بگیرید و بذارید سر گاز ،شعله رو کم کنین خودشون ترک میخورن پوستش رو بگیرید و مغزش رو بکوبید خیلی سفته بعدش دو تا جوز هندی هم بگیر بکوب و بعدش همراه یه تیکه نبات باهم آسیابشون کن

صبح ها ناشتا یه قاشق غذا خوری با کره محلی تفت بده و بخور یه روز در میون هم به همسرت بده

قرص اووبوست برای خودت بگیر و فرتیل اید مردانه برای همسرت

هر دو هم قرص کیوتن و رویال ژلی بخورید 

من حتی تخمک کشی هم انجام دادم ولی دلم نیومد انتقال بدم

این کارها رو سه ماه کردم و باردار شدم

انشالله به زودی باردار بشید

اووبوست کیفیت تخمک رو بالا میبره

سلاام عزیزم خوبی به سلامتی شماباردارشدی ....من بعداز یک سال رفتن واومدن مطب دکترمهشید کریمی اخرسردعوامون شد وگفت برات انجام نمیدم بیشعور ....دکترم وعوض کردم الان ۱۰روزه ای یو ای کردم دیگه توکل به خداببینیم خداچی میخاد ....شمافک کنم دیگه نزدیک زایمانت باشه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
سلاام عزیزم خوبی به سلامتی شماباردارشدی ....من بعداز یک سال رفتن واومدن مطب دکترمهشید کریمی اخرسردعو ...

عزیزم انشالله بارداری به لطف خدا

من پسرم طاقت نداشت توی ۳۶ هفته بدنیا اومد الان ۸ روزش هست قربونش برم

من بعد از دو سال دوندگی و دوا و دکتر توی ماهی که یه اقدام داشتم طبیعی باردار شدم

انشالله به لطف و بزرگی خدا شما هم به زودی مادر بشی

عزیزم انشالله بارداری به لطف خدا من پسرم طاقت نداشت توی ۳۶ هفته بدنیا اومد الان ۸ روزش هست قربونش ب ...

اخی عزیزم ....خداروشکر انشالله سلامت باشید دعاکن مال منم این ماه مثبت بشه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

لگ براق لاتکس فول کش اورجینال رنگ آبی کاربنی

مارک GVG

کمر ۱۰ سانتی متر

پارچه لاتکس

سایز لارج از ۳۶ تا ۴۰

کش داخل کمر نیست

قد لگ از کمر تا مچ ۹۰ سانتی متر

قیمت 185 هزار تومان

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-لاتکس-آبی-کاربنی/

سلام عزیزم  شما آی یو آی کردین باردار شدین ؟

سلام عزیزم نه متاسفانه این ماه دوباره میخام انجام بدم به امیدخدا

سلام عزیزم نه متاسفانه این ماه دوباره میخام انجام بدم به امیدخدا

انشالا این ماه نتیجه بگیرین 🙏

منم دلم میخواد این ماه آی یو آی تعیین جنسیت انجام بدم ، تا حالا شنیدین کسی با این روش به جنسیت دلخواه رسیده باشه ؟

انشالا این ماه نتیجه بگیرین 🙏 منم دلم میخواد این ماه آی یو آی تعیین جنسیت انجام بدم ، تا حالا شنید ...

اره عزیزم خیلیا نتیجه گرفتن ....انشالله که شمام ننیجه بگیری

اره عزیزم خیلیا نتیجه گرفتن ....انشالله که شمام ننیجه بگیری

ممنون عزیزم انشالا 

ببخشید شما نمونه اسپرم برای آی یو آی چند روز بعد از انزال آخر بود؟ شرایط آی یو آی چطوریه ؟