2777
2789
عنوان

رابطه تون با پدرشوهرتون

165 بازدید | 22 پست

چجوریه؟ 

مثلا چقدر باهاش مثل پدر دختر هستید؟ اصلا باید چطوری باشه ارتباط با پدر شوهر ؟ 

بهشون محبت میکنید؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

خوبه 

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدی و با احترام رفتار میکنم. اون چندباری خواسته صمیمی بشه ولی رو ندادم بهش. همین رابطه که دارم میخوام حفظ کنم. قبول ندارم میتونه رابطه پدر دختری باشه. اخرش هیچ پدرشوهر مادرشوهری نمیتونه عروسشو مثل بچه ش ببینه و دوست داشته باشه. 

من جدی و با احترام رفتار میکنم. اون چندباری خواسته صمیمی بشه ولی رو ندادم بهش. همین رابطه که دارم می ...

صمیمی منظورتون چی هست؟ 

اخه رابطه ی خیلی سرد و خشک هم یه جوریه ،من الان همچین حسی دارم 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎