2777
2789

ما پروندمون رفته 3 دادیاری ینی انروز کاراشو کردیم ثبت کردیم و گفتن اومده 3 دادیاری و پیام اومد ک ثبت شده ولی ف دادیاری گفت باید متتظر ابلاغیه باشید ک پیام میاد و میگه بهتون کی بیاین

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی چیز دیگ من شوهرم شاکیه و من شمارمو جایی ندادم دیشب یاعت 12 شب برای من ی پیام اومده کد فعالسازی ثبت نام قوه قضائیه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
حالا ی چیز دیگ من شوهرم شاکیه و من شمارمو جایی ندادم دیشب یاعت 12 شب برای من ی پیام اومده کد فعالساز ...

اونا کلاهبرداریه 😑

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
اونا کلاهبرداریه 😑

ن اخه بد امروز رفتم ثنا ثبت نام کزدم و همونی ک دیشب adliranپیام داده بود کدبرام فرستاد

دیشب لینکی چیزی نداشت و ی کدبود

ن اخه بد امروز رفتم ثنا ثبت نام کزدم و همونی ک دیشب adliranپیام داده بود کدبرام فرستاد دیشب لینکی چ ...

اره پیامکا فقط ازاونجا میاد لینک اینا بیاد کلاهبرداریه منم شکایت کرده بودم لینک اومد باشماره شخصی کلاهبرداری بود 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

باشماره خودت ثبتنام کرد؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اره پیامکا فقط ازاونجا میاد لینک اینا بیاد کلاهبرداریه منم شکایت کرده بودم لینک اومد باشماره شخصی کل ...

اره لینک نداشت فقط کد بود و امروز ک توسامانه ثبت نام کردم ک بتونم همراه شوهرم برم داخل پیام دوباره باهمون سامانه اومد

باشماره خودت ثبتنام کرد؟

فک نکنم اصلا یادم نمیاد

چون شاکی شوهرمه و زنه گفت خودتو ب عنوان شاهد میزنم

حالا نمیدونم چیکارکردن ک دیشب این پیام برام اومده خیلی ترسیدم

فک نکنم اصلا یادم نمیاد چون شاکی شوهرمه و زنه گفت خودتو ب عنوان شاهد میزنم حالا نمیدونم چیکارکردن ...

نترس بابا.

ثبتنام ثنا کاربرد داره خیلی.

واسه ابلاغیه،واسه استخدامی،حتی تنظیم سند تو دفاتر نیازه.

جلو گیری میشه از خیلی جعل ها

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.