2777
2789
عنوان

نمیزارن صورتمو اصلاح کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12458 بازدید | 218 پست
کشته میشم

واقعا نمیدونم چی باید بگم که توهین نباشه به اینجور خانواده ها!

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشته میشم

پس نکن بعدش دیگه هی باید اصلاح کنی تازه صورتتم ممکنه جوش بزنه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خو یکی ببیبنه نباید فرق دختر و زن رو بفهمه؟؟؟

مگه مهم میخوام صد سال سیاه کسی نفهمه 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
ب نظرم گوش کن ب حرف خانوادت ن حرف دیگران و غریبه 

امیدوارم فکر نکنین ک هرچی خانوادش میگن به صلاحشه!!

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
درباره صورتم هم نظر بدین بچها اینجا مشخص نیست ولی رو گونهام خیلی مشخصه وابروهام 

خیلی معلوم نیست که خوبی

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم