2777
2789
عنوان

نمیزارن صورتمو اصلاح کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12458 بازدید | 218 پست

اصلاح کنی صورتت داغان میشه خواهر ...همجین آش دهن سوزیم نیست منم نزدیک یه ساله اصلاح نکردم از بس جوش میزنم،صورتم تمام خراب شده😪

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

تا پیش ما هستی منظورش اینه که الان مال ما هستی اجازه نمیدیم هروقت ازدواج کردی شوهرت اجازه داد اصلاح کن😏😏😏 

چقدر وقیحن این والدین 

به صورت و مو و بدن و همه جای آدم کار دارن

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از دست این افکار قاجاری پدر مادر ها که خودشون باعث تخریب روحیه بچه میشن😒😑😑

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         

من نمی‌دونم برداشتن چهار تا نخ مو تو صورت چ صدمه ای به ابرو خانواده میزنع و چرا باید تا ازدواج صبر کرد ؟؟ واقعا درک نمیکنم چرا باید چهار تا نخ مو تو صورت یک دختر نشونه حیا و عفت باشه ؟؟؟؟ 

🤔🤔🤔🤔

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️

اصلاح کن بعدا برو به مامانت نشون بده عصن نشونم نده خودشم شاید متوجه نشه چقد از مامانتون میترسین اخه من همین کارو کردم مامانم اولش نمیزاش بعدا فهمید چیزی نگف تازه بهم میگف بیا من واست بردارم

بردار خودت بگو ریزش پیدا کرده چند هفته اول دکلره کن وقتی زرد شد کمکم یادشون میره بعد چند هفته بردار یباره انجام نده بگو کرکی شد ریخت

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

🤬مال منم نمیزارن

خدا شاهده اگه خودم روزی بچه دار شم از ده سالگی همه موهاشو ور میدارم 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم