2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری هست؟ 

من تحت نظر دکتر کرمانی رژیم عادی گرفتم خوب بود الان شنیدم کتوفیت اورده مشاورم تو رژیم گفت شرایطم‌ میخوره بگیرم مشاورمم قبول دارم ولی گفتم بیام بپرسم کسی گرفته میترسم بزنم زیرش

چطوری هست

مصرف بالای پروتئین و چربی های مفید

نون و برنج ممنوعه

شکر هم ممنوع

میوه ممنوعه... بجز میوه های قرمز... اونم کم

سبزیجات ممنوعه... بجز سبزیجات برگ سبز

اگرم نون بخوای باید خودت نون کیتویی درست کنی

شمام با برنافیت گرفتین؟

نه من از یه مربی دیگه گرفتم

آقای علیرضالویی علیرضالو؟ یه همچین چیزی بود

بعد چند تا از دوستام هم پیج اینستا دارن و کیتو میگیرن

میتونی از اونا هم مشورت بگیری

یکیشون اینه:

diet_leyli

نه من از یه مربی دیگه گرفتم آقای علیرضالویی علیرضالو؟ یه همچین چیزی بود بعد چند تا از دوستام هم پی ...

سلام ببخشید از رژیم کتوی آقای علیرضالویی راضی بودید؟ دوره ی تثبیت هم ادامه دادید با ایشون؟

سلام ببخشید از رژیم کتوی آقای علیرضالویی راضی بودید؟ دوره ی تثبیت هم ادامه دادید با ایشون؟

عزیزم من با همین کرمانی گرفتم زیر نظر خانم اسفندیاری توی یک ماه ۹ کیلو کم کردم😊😊

عزیزم من با همین کرمانی گرفتم زیر نظر خانم اسفندیاری توی یک ماه ۹ کیلو کم کردم😊😊

سلام عزیزم شما با کتوفیت این کاهش وزن رو داشتید؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز