sommmaye مدیر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 140 عنوان ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 78 پست سلام دوستاناگه کسی ارتودنسی انجام داده میشه تجربیاتش رو درمیون بذاره. 1401/04/27 | 12:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنیل1404 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 2342 ممنون عزیزم 🤍 دکتر گفتش که تا دوسال باید بمونه. فدات خیلی راحته فقط مرحله آخرش برای من دردآور و زجرآور بود که پیش یه دکتر دیگه فرستاد سیمها رو برام درآورد خیلی دردناک بود وقتی جرمگیری میکرد و جای چسبها روی دندونم رو تمیز میکرد
sommmaye مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 140 شما با همون مسواک معمولی دندوتانو تمیز میکنین؟ با پک ارتودنسی داد؟ من هنوز انجام ندادم. تازه معاینه کردن دیروز. ولی احتمالا تا یکی دو روز اینده برم که انجام بدن
آنیل1404 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 2342 شما با همون مسواک معمولی دندوتانو تمیز میکنین؟ با پک ارتودنسی داد؟ من پک ارتودنسی گرفتم ولی اون مسواک بین دندونیها دیگه گیرم نیومد فقط ماههای اول داشتم
zooohaaa_ عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 255 استرس ک نداری؟؟ببین عزیزم هیچ درد ندارن ها هیچی تازشم خوابت هم میگیرهفقط یکی دو ساعت دیگه درد میکنه چون دندون داره بهش فشار میاد کناره های دهانت هم درد میاد ولی موقتی زود خوب میشه
zooohaaa_ عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 255 من پک ارتودنسی گرفتم ولی اون مسواک بین دندونیها دیگه گیرم نیومد فقط ماههای اول داشتم به من نگفتن پک ارتودنسی بگیر آخه یک ماه دیگه باید برم پایینیو بذارم شما بهتون گفتن یا خودتون گرفتید؟ بدونی ک بگن؟
sommmaye مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 140 فدات خیلی راحته فقط مرحله آخرش برای من دردآور و زجرآور بود که پیش یه دکتر دیگه فرستاد ... مرسی از راهنماییت حالا فعلا برم انجام بدم ببینمچطوری میشه گفت باید دوسال بمونه. هزینشم گفتن میشه ۳۰ میلیون
noonkhamei عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 7569 دکترت خوب باشهوقتی ارتودنسی کنی تقریبا تا یه هفته نمیتونی چیزی بخوری مایعات بخور بعدش خوب میشه عادت میکنیحتما نخ دندون استفاده کن طول روز حداقل دو یه بار مسواک بزن از مسواک مخصوص هم استفاده کن برای بین دندون هاسیب و هویج و اینارو گاز نزن خورد کن بخور غیر اون من همه چی میخوردم فقط کوچیکترش میکردم یا خورد میکردمباید رعایت کنی🧡
sommmaye مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 140 استرس ک نداری؟؟ ببین عزیزم هیچ درد ندارن ها هیچی تازشم خوابت هم میگیره فقط یکی دو ساعت دیگه درد می ... ممنون 🤍🤍. یکم استرس دارم. امیدوارم همینطوری باشه که میگی
آنیل1404 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 2342 به من نگفتن پک ارتودنسی بگیر آخه یک ماه دیگه باید برم پایینیو بذارم شما بهتون گفتن یا خودتون گرفتید؟ ... من خود دکتر بهم معرفی کرد،داروخانه پایین مطبشون بود یه سی دی آموزشی بهم داد یکی از دستیاراشون هم کامل نحوه ی استفاده از پک و تمیز کردن دندونام رو توضیح داد اینترنتی هم سرچ کنی مسواک ارتودنسی پیدا میکنی
noonkhamei عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 7569 دکترت خوب باشه وقتی ارتودنسی کنی تقریبا تا یه هفته نمیتونی چیزی بخوری مایعات بخور بعدش خوب میشه عاد ... درد آنچنانی نداره فقط هفته اول ادم خیلی اذیت میشهراحت تر از دندون کشیدن و پر کردنه
آنیل1404 عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 2342 مرسی از راهنماییت حالا فعلا برم انجام بدم ببینمچطوری میشه گفت باید دوسال بمونه. هزینشم گفتن ... وای چقدر زیاد شده من ۳ سال پیش ۸ میلیون انجام دادم
noonkhamei عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 7569 ممنون 🤍🤍. یکم استرس دارم. امیدوارم همینطوری باشه که میگی نه نداشته باش واقعا چیزی نیسمن بخاطر ترسم نمیرفتم چون میگفتن خیلی درد دارهولی اینطوری نیس دردش قابل تحمله و فقط به هفته هس بعد عادت میکنی ولی طول مدت درمان ادم بعصی وقتا اذیت میشه دیگه ولی ارزششو داره
sommmaye مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 140 دکترت خوب باشه وقتی ارتودنسی کنی تقریبا تا یه هفته نمیتونی چیزی بخوری مایعات بخور بعدش خوب میشه عاد ... مرسییی از راهنمایی های مفیدت 💗💗
sommmaye مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 140 درد آنچنانی نداره فقط هفته اول ادم خیلی اذیت میشه راحت تر از دندون کشیدن و پر کردنه ممنون امیدوارم همینطوری باشه🤍