2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم تو ۹ ۱۰ سالگی کرد 

بعد دوسال دراوارد 

بعد ۶ ۷ سال بازم کرده 

چون دندوناش باز کج شد

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من رو دندونمه پنجشنبه گذاشته بودم

هزینشو میگی؟

کل دندوناتو؟

میدونی هزینه فک بالا فقط چقدره؟

فارغ التحصیل رشته کامپیوتر دانشگاه تهران😍 در حال نومزد کردن😘 م 💍 پوریا ❤️ عروس خانوم اینده 👰🏻♀️😁

اولش که میزاری سخته اما کم کم عادت میکنی 

هر ماه وقتی میری دکتر سفتشون می‌کنه تا ۴ روز دندونات حساس و دردناکه و نمیتونی چیزی بجوی،

اما در کل سخت نیست و اینکه اصلا به حرف دیگران توجه نکن تا هر وقت دکتر میگه بزار بمونه،

من اینقدر اطرافیان مخصوصا مامانم گفتن زشت شدی چیه دربیار دیگه سریع درشون آوردم 

دندونام صاف شده ولی مطمعنم میموند بهترم میشدن

یعنی ممکنه دوباره دندونا برگردن به حالت قبلیش ؟ 

شاید اگه مراقبت نباشه 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من بار سوم ارتودنسى ميكنم فقط بخاطر تشخيص اشتباه دكترا كه بخاطر پول هركاري حاضرن بكنن الان تحت نظر ...

دکتر احسان مهریزی رو کسی میشناسه ؟ خودمم شک دارم که خوب باشه یا نه ولی خب بیمارای دیگه که پیششون انجام دادن راضی بودن 

دکتر احسان مهریزی رو کسی میشناسه ؟ خودمم شک دارم که خوب باشه یا نه ولی خب بیمارای دیگه که پیششون انج ...

من پيش دكتر جميليان كه خيلى معروف انجام دادم دريغ از سرسوزنى وجدان كارى !!!!

خودش اصلا دست نميزنه فقط دستياراش كار انجام ميدن به اين چيزا دقت كن