2777
2789
ممنون عزیزم 🤍 دکتر گفتش که تا دوسال باید بمونه. 

فدات خیلی راحته 

فقط مرحله آخرش برای من دردآور و زجرآور بود 

که پیش یه دکتر دیگه فرستاد سیمها رو برام درآورد 

خیلی دردناک بود وقتی جرمگیری میکرد و جای چسبها روی دندونم رو تمیز میکرد

شما با همون مسواک معمولی دندوتانو تمیز میکنین؟ با پک ارتودنسی داد؟ 

من هنوز انجام ندادم. تازه معاینه کردن دیروز. ولی احتمالا تا یکی دو روز اینده برم که انجام بدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس ک نداری؟؟

ببین عزیزم هیچ درد ندارن ها هیچی تازشم خوابت هم میگیره

فقط یکی دو ساعت دیگه درد می‌کنه چون دندون داره بهش فشار میاد 

کناره های دهانت هم درد میاد ولی موقتی زود خوب میشه

من پک ارتودنسی گرفتم  ولی اون مسواک بین دندونیها دیگه گیرم نیومد فقط ماه‌های اول داشتم

به من نگفتن پک ارتودنسی بگیر آخه یک ماه دیگه باید برم پایینیو بذارم شما بهتون گفتن یا خودتون گرفتید؟ بدونی ک بگن؟ 

فدات خیلی راحته  فقط مرحله آخرش برای من دردآور و زجرآور بود  که پیش یه دکتر دیگه فرستاد ...

مرسی از راهنماییت 

حالا فعلا برم انجام بدم ببینم‌چطوری میشه گفت باید دوسال بمونه. هزینشم گفتن میشه ۳۰ میلیون

دکترت خوب باشه

وقتی ارتودنسی کنی تقریبا تا یه هفته نمیتونی چیزی بخوری مایعات بخور بعدش خوب میشه عادت میکنی

حتما نخ دندون استفاده کن طول روز حداقل دو یه بار مسواک بزن از مسواک مخصوص هم استفاده کن برای بین دندون ها

سیب و هویج و اینارو گاز نزن خورد کن بخور غیر اون من همه چی میخوردم فقط کوچیکترش میکردم یا خورد میکردم

باید رعایت کنی🧡

استرس ک نداری؟؟ ببین عزیزم هیچ درد ندارن ها هیچی تازشم خوابت هم میگیره فقط یکی دو ساعت دیگه درد می ...

ممنون 🤍🤍. یکم استرس دارم. امیدوارم همینطوری باشه که میگی 

به من نگفتن پک ارتودنسی بگیر آخه یک ماه دیگه باید برم پایینیو بذارم شما بهتون گفتن یا خودتون گرفتید؟ ...

من خود دکتر بهم معرفی کرد،داروخانه پایین مطبشون بود 

یه سی دی آموزشی بهم داد 

یکی از دستیاراشون هم کامل نحوه ی استفاده از پک و تمیز کردن دندونام رو توضیح داد 

اینترنتی هم سرچ کنی مسواک ارتودنسی پیدا میکنی

دکترت خوب باشه وقتی ارتودنسی کنی تقریبا تا یه هفته نمیتونی چیزی بخوری مایعات بخور بعدش خوب میشه عاد ...

درد آنچنانی نداره فقط هفته اول ادم خیلی اذیت میشه

راحت تر از دندون کشیدن و پر کردنه

ممنون 🤍🤍. یکم استرس دارم. امیدوارم همینطوری باشه که میگی 

نه نداشته باش واقعا چیزی نیس

من بخاطر ترسم نمی‌رفتم چون میگفتن خیلی درد داره

ولی اینطوری نیس دردش قابل تحمله و فقط به هفته هس بعد عادت میکنی 

ولی طول مدت درمان ادم بعصی وقتا اذیت میشه دیگه ولی ارزششو داره