2777
2789

به من ک ندادن ولی خب با همین مسواک معمولیا تمیزش میکنم. نمیذارم کثیف شه.

بعضی مراقبت هام اینجوریه: من دور اول سوپ خوردم وقتی آبمیوه میخورم زود آب میزنم ب دهنم لقمه های کوچیک کوچیک ک برای بچه ها میگیرن از اونا میگیرم برا خودم و آروم آروم بجو چیزای سفت باهاش گازنمیزنم هرچیزی هم ک خوردم زود مسواک میزنم چندتا دندونای جلوهم ک بی حس هستن

نه نداشته باش واقعا چیزی نیس من بخاطر ترسم نمی‌رفتم چون میگفتن خیلی درد داره ولی اینطوری نیس دردش ...

بله اگه نتیجش خوب باشه میشه دردشو تحمل کرد. منم خیلی شنیدم که اذیت میشن بعدش موقع غذاخوردن و .... ولی امیدوارم همینطوری باشه که دوستان دیگه گفتن 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهریور سال پیش گذاشتم الان عادیه برام فقط تمیز نگهشون داری 

نگهداریش سخته یکم 

و همینطور برای مراقبت مسواک نخ دندادن دهانشونه و مسواک بین دندانی میخواد

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی
بعضی از فک هارو چند تا دندون میکشن تا بهتر براکت ها توش باشن فکر کنم بخاطری ک فکشون کوچیکه

اره واسه فک کوچیکه

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی

اگ بخوای ارتودنسی کنی.باید دندون عقلاتو در بیاری اول

بعد اگ دندون خراب داری درست کنی بعد سیم کشی کنی درسته بچه ها؟؟

یا نه ربطی نداره

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

من 4,5 ماهه انجام دادم دندونم کلا تو لثه م بود جاش خالی بو کلا بعد دو ماه کامل اومد پایین عالی شد. من چهار تومن دادم برا یه فک. نورابادم یکی از شهرای لرستان البته مرکز استانمونم همین حدوداست خرم اباد. روزای اول یکم فشردس اذیت میشی اما کلا درد نداره فقط رو مخه بعد دو سه روز کاملا عادی میشه برا غذا خوردنم من از روز بعدش خوردم فقط سیب و چیزای سفت گاز نزن. من ساندویچ و اینام نونش نرم بود میخورم حتی پیتزا هم خوردم مشکلی نداشت در کل خیلی سخت نیست ماهی یبارم برا تعویض کش میری دفه اولم کارت حدودا 40 دیقه طول میکشه اما دفه های بعد پنج دیقه  

اگ بخوای ارتودنسی کنی.باید دندون عقلاتو در بیاری اول بعد اگ دندون خراب داری درست کنی بعد سیم کشی کن ...

خراب ها که باید حتما درست بشن 

ولی همه نباید دندون عقل بکشن به تشخیص دکتره 

اگ بخوای ارتودنسی کنی.باید دندون عقلاتو در بیاری اول بعد اگ دندون خراب داری درست کنی بعد سیم کشی کن ...

دنون عقلو نمیدونم چون من بعدش درآوردم ولی اره باید دندونای پوسیده رو پر کنی   اگه لازم باشه دندون بکشی بعد براکت میزارن

بچه ها اگه کسی در مورد ارتودنسی سوال پرسه اگه بلد باشم جواب میدم هر سوالی بجز هزینه ها چون از دکتر به دکتر و شهر به شهر متغیره

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
دنون عقلو نمیدونم چون من بعدش درآوردم ولی اره باید دندونای پوسیده رو پر کنی   اگه لازم باشه دند ...

دکتر ب من گفت اول باید فک پایینو عمل کنی من نمیخوام عمل کنم

فقطم میخوام فک بالا رو سیم بکشم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند