2777
2789
اگه پک ارتودنسی نداشته باشیم ولی با مسواک معمولی خوب تمیز نگهش داریم پوسیده میشن؟ 

نه اگه هر روز سه بار مسواک بزنی ولی از اون جایی که مسواک های پک ظریف تر هستن و برای ارتودنسی ساخته شدن بهتره که داشته باشین تا جاهای دور از دست رس مسواک عادی رو هم تمیز کنید 

و چون پوسیدگی به جنس دندون هم بستگی داره و دندونا در زمان ارتودنسی حساس تر میشن بهتر که پد رو داشته باشید 

از پد هم اون مسواکه که شبیه درخت کاج هست بیشتر به کار میاد و شما اگه چند ماه از ارتودنسی تون بگذره نیازی به ژل دندان که داخل پک هست ندارید و یک جور هایی هزینه اضافی هست

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه هر روز سه بار مسواک بزنی ولی از اون جایی که مسواک های پک ظریف تر هستن و برای ارتودنسی ساخته ش ...

بیشتر از سه بار تمیزش میکنم. ولی خب همش توهم میزنم ک میپوسن🥺 رو براکت ها هم آروم مسواک میکشم

جراحی فک؟ یا دندون عقل؟

جراحی فک من نمیخوام عمل بشدت سختیه دوست دارم سیم بزنمممم  

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
بیشتر از سه بار تمیزش میکنم. ولی خب همش توهم میزنم ک میپوسن🥺 رو براکت ها هم آروم مسواک میکشم

اشکال نداره رو براکت ها هم بکش ولی حواست باشه زیاد فشار ندی که براکت ها بشکنن 

سعی کن غذا های چسبنده هم نخوری مثل آدامس و اینا که میچسن 

دیگه خیالت راحت باشه 

بعدشم هر ماه یا هر سه هفته یکبار که میری پیش دکترت ازش بخواه تا دندوناتو چک کنه که اگر خواستن پوسیده بشن سریع متوجه بشی 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
فکت مگه مشکل داره؟ بعضیا که فکشون کجه یا جلو عقبه میگن عمل کنه با دکترت حرف بزن

نه مشکل نداره یه کوچولو یه نوک سوزن جلو اصلا مشخص نیست اصلا 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

من انجام دادم ..

بهداشت رو زیاد باید رعایت کنی درد ندارن فقط روز اول و دوم ..

باید مواظب براکت ها باشی نشکنه

🎈🌼ی صلوات کوچولو برا ظهور امام زمان میفرستی ؟ مرسیییی که میفرستی ایشالله ب آرزوت برسی خوشگله ⁦💫😁
اشکال نداره رو براکت ها هم بکش ولی حواست باشه زیاد فشار ندی که براکت ها بشکنن  سعی کن غذا های ...

باشه 😁 خوشحالم کردی از وقتی ک ارتودنسی کردم بیشتراز همه ب این دندونام میرسم جوری ک مامانم کفری شده از دستم😁

فکت مگه مشکل داره؟ بعضیا که فکشون کجه یا جلو عقبه میگن عمل کنه با دکترت حرف بزن

من یکم فک پایینم عقب بود ، دکتر گفت اگه میخای دندونات فقط سالم شن ارتودنسی میکنم برات، چون عملش سخت بود منم گفتم نمیخام جراحی کنم ،الان قراره فقط ارتودنسی کنم 

باشه 😁 خوشحالم کردی از وقتی ک ارتودنسی کردم بیشتراز همه ب این دندونام میرسم جوری ک مامانم کفری شده ...

حالا احتمالا اولشه شوق داری امیدوار تا اخر همین طوری ادامه بدی 😜