2777
2789
عنوان

دوشبه نرفتم خونشون

257 بازدید | 24 پست

با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم همش درحال گلایه کردن بودن که کم میای درصورتی که من هرروز درحد نیم ساعتم که شده میرفتم سر میزدم تو امتحانام کمترش کردم ولی بازم میرفتم سر میزدم بعد به شوهرم گلایه کردن که ناراحتیم اصلا نمیاد بالا منم تصمیم گرفتم دیگه کم برم که اگه حرفیم زدن راست باشه دلم نسوزه الان دوشبه شوهرم میره سرکار خودمو سرگرم شستن ظرفاو... میکنم بالا نمیرم ب نظرتون کارم درسته که رفت وامدمو کم کردم؟؟اگه ناراحت بشن و گلایه کنن چطور برخورد کنم؟

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

وای منم امروز بعد از ۱۲ روز رفتم خونه مادرشوهرم، بم گفت بهت بد میگذره کم میای خونمون؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو وقتی میام به کارای خونه و درسم نمیرسم.

اگه گفت چرا نیومدی بالا بگم اونوقت کی کارامو میکرد؟

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
بستگی به شوهرت داره

شوهرم بهم گفت من تو روابط تون دخالت نمیکنم اگه حتی همدیگروهم زدین ب من نگید 😂

من باشم هر روز یه نیم ساعت میرم سر میزنم

خب کار دارم بعدم خسته ام میخوام استراحت کنم

عزیزم نشون دهنده این هست که دوستت دارن و ازت خوششون میاد که میخوان ببیننت ادمای خوبین.

من مادرشوهرم اصلا دعوتمون نمیکنه تعارف نمیزنه بیاین الان چهارماهه نرفتم هیچ‌نمیپرسه مردین یا زنده این انقدر بدذات و پلیده

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
خب کار دارم بعدم خسته ام میخوام استراحت کنم

دیگه تو ۲۴ ساعت نیم ساعت چیزی نیست که

من خواهرم با مامانم تو یه ساختمونن در طول روز ده بار بلکه بیشتر هم میاد به مامانم سر میزنه

کارمنده بچه هم داره