2777
2789
عنوان

همممم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 26 پست
دخیا همه وزن هاشونو آپدیت کنن ماه به ماه من چک میکنم مثل امضا خودم بکنید همه هر ماه هم تصحیح کنید ...

من نسبت به قدم وزنم  خوبه ولی پایین تنم لاغر😥

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
چشم عزیزم .من رژیم لیمومی دارم باید۱۵تاقاشق برنج بخورم ولی توروزهای معین

عالیه ولی باید در کنار رژیم ورزش هم داشته باشی عشقم ❤️

ولی آسون آرین ورزش حلقه زدن هست

#بدن_سبز وزن الآنم:۵۲ وزن دلخواهم:۴۵ دور کمرم:۷۲دور کمر دلخواهم:۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو قسمت امضا روی علامت قطره بزن رنگشو عوض کن دو اینکه حتی اگر لاغر هم باشی میتونی ورزش کنی باسن خوش ...

اوکی مرسی عزیزم ممنونم 🌹💖

اره واقعا من لاغرم خسته شدم از لاغری بچه شیر میدم روز به روز لاغر تر میشم ۱۵۷ قدمه با وزن ۴۴ 

ان شالله که پسرمو از شیر بگیرم وزنم بهتر بشه 

برا من لاغرم چه ورزش هایی خوبه که ب ا س ن خوش فرم داشته باشم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اوکی مرسی عزیزم ممنونم 🌹💖 اره واقعا من لاغرم خسته شدم از لاغری بچه شیر میدم روز به روز لاغر تر می ...

باسن خوش فرمشیر و لبنیات زیاد بخور

و برنامه (باسن خوش فرم در سی روز)

رو از گوگل پلی دانلود کن

من نسبت به قدم وزنم  خوبه ولی پایین تنم لاغر😥

باسن خوش فرمشیر و لبنیات زیاد بخور

و برنامه (باسن خوش فرم در سی روز)

رو از گوگل پلی دانلود کن

وزن الان ۹۲ وزن دلخواه فعلا۷۵

عزیز دلمی ماه به ماه چک میکنم وزنتو و یه چیزی هر رژیمی داری قانون ۳۰ دو جویدن رو انجام بده چون سیر میشی و دیگه بیشتر نمیتونی بخوری

راستی بچه ها:

۱خواااااااهشا غذا رو ۳۰ بار بجوید تا سریع سیر بشید🌝🌚

۲ورزش های سنگین نکنید ورزش سریع و آسان حلقه زدن با حلقه پلاستیکی و سبکه که بعد یک هفته حلقه زدن تاثیرشو می‌بینید🌝🌚

۳برنج رو در هر وعده ۱۲ قاشق بریزید🌝🌚

۴برای پر کردن باسن شیر و لبنیات زیاد بخورید و ورزش های مخصوص رو در برنامه(باسن خوش فرم در یک ماه(در گوگل پلی)) رو پیدا کنید و حرکاتشو انجام بدید 🌝🌚

۵برای سینه بزرگ عدس و سینه مرغ زیاد بخورید و برنامه(سینه بزرگ در یک ماه(گوگل پلی)) رو دانلود کنید 🌝🌚

۶برای خوش فرم شدن سینه میتونید هر روز اون رو تو آب سرد ماساژ بدید تا سفت و خوش فرم بشه🌝🌚

۷حتماااااا بدن_سبز# رو به همراه وزن فعلی و هدف رو توی امضا بزارید(مثل امضا خودم) و ماه به ماه آپدیت کنید من چک میکنم 🌝🌚

۸ خداییش حال می‌کنی سه ساعت برات تومار نوشتم؟ همچین استارتری کجا ی دنیا میخوای پیدا کنی ها؟😂🌝🌚

عزیز دلمی ماه به ماه چک میکنم وزنتو و یه چیزی هر رژیمی داری قانون ۳۰ دو جویدن رو انجام بده چون سیر م ...

ممنونم💖

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤