2777
2789
عنوان

همممم

190 بازدید | 26 پست

بچه ها برای کسایی که چاق هستن مس خودم یه کمپین بزنیم به اسم بدن_سبز# که همه زیر همین تاپیک وزن الان و وزن دلخواه سونو میزنن و توی امضا شون بدن_سبز# رو بنویسید و من ماه به ماه تغییرات همه تونو میبینم و بهتون انگیزه میدم🌚🌝 

#بدن_سبز وزن الآنم:۵۲ وزن دلخواهم:۴۵ دور کمرم:۷۲دور کمر دلخواهم:۶۰

باشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقی وزن الان و وزنی که دوست داری چنده؟

وزن الان ۹۲

وزن دلخواه فعلا۷۵

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حله منم از سه شنبه باید شروع کنم

عشقی وزن الان و وزنی که دوست داری چنده؟

و اون سه شنبه هیچ وقت نمیاد الان کار کن 😂😂😂😂

حد اقل تو امضات بزار حالا شروع و سه شنبه سه شنبه میرم عقب😂😂😂😂😂

توی امضات بدن_سبز# و بزار

باشه

عشقی وزن الان و وزنی که دوست داری چنده؟ و اون سه شنبه هیچ وقت نمیاد الان کار کن 😂😂😂😂 حد اقل تو ...

هنوز وزن‌نگرفتم🤣🤣میخام برم دکتر واسع همین میگم

بهم میگن یه سری تصمیمای زندگیت اشتباهه باید با سیاست رفتار کنی ولی من دلم میخاد محبت کنم هوای دوستام بقیه رو داشته باشم دلم نمیخاد با سیاست برم🥲💔
وزن الان ۹۲ وزن دلخواه فعلا۷۵

راستی گلم برای شما وعده ها برنجی رو دوازده قاشق بخور و هر قاشق رو ۳۰ بار بجو

برای ورزش هم حلقه زدن بهترین کاره عشقم 

ماه به ماه وضعیت وزنتو آپدیت کن و تاپیک بزن و بدن_سبز# و بزار یا منو تگ کن❤️

راستی گلم برای شما وعده ها برنجی رو دوازده قاشق بخور و هر قاشق رو ۳۰ بار بجو برای ورزش هم حلقه زدن ...

چشم عزیزم .من رژیم لیمومی دارم باید۱۵تاقاشق برنج بخورم ولی توروزهای معین

من که لاغر مردنیم 😂 ببخش اومدم تو تاپیکت دیدم نوشتی هممم گفتم ببینم چیه 

حالا که اومدم یه سوالی میپرسم و رفع زحمت 

تو امضات با رنگ مختلف نوشتی چجوری باید بنویسیم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

دخیا همه وزن هاشونو آپدیت کنن ماه به ماه من چک میکنم

مثل امضا خودم بکنید همه هر ماه هم تصحیح کنید

بوس بهتون🌝🌚❤️😂

من که لاغر مردنیم 😂 ببخش اومدم تو تاپیکت دیدم نوشتی هممم گفتم ببینم چیه  حالا که اومدم یه سوا ...

تو قسمت امضا روی علامت قطره بزن رنگشو عوض کن

دو اینکه حتی اگر لاغر هم باشی میتونی ورزش کنی باسن خوش فرم یا سینه لیفت داشته باشی ورزش برای همه ضروریه❤️