خرما و شربت گلاب زعفران برای بیمارستان گذاشتم ببرم. مغزیجات هم پسته گردو و بادام آماده میکنم. غذا هم ...
شربت گلاب زعفرون که خونریزی زیاد میکنه شما اگه سزارین قراره بشی اینا رو نخور خرما ببر با شیر هر چند بعد سز شدن میگن اول باید یه چیز شیرین مثل چای نبات یا اب میوه غیربازاری بخوری اگه حالت بد نشد بعد میتونی پاشی و سوپ بخوری بعدشم من خودم به جز میوه های تازه کمپوتش در حد چهارتا دونه گفتن اشکال نداره بخوری اناناسم برای ترمیم زخم خوبه کمپوتش بگیر حلوا و کاچی هم خوبه ولی نمیشه زیاد خورد هوا گرمه گرمیجات نمیکشه اگه دلت با کبابی و ابگوشتی هستم خوبه شیرتم زیاد میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زایمان اولم سز شدم قبل از عمل شوهرم آب ماهیچه درست کرده بود با پیاز و نمکو زردچوبه از صافی رد کرده بود گذاشت تو فریزر عملم هم اورژانسی شد ولی با خودم بردمش بیمارستان صبح زود عمل شدم تا بعد ازظهر که چیزی نخوردم عصر گفتن میتونید کمپوت آناناس بخورید من این آب ماهیچه رو خوردم.تنها کسی که بلند شد اول ازهمه انرژی هم داشت و یبوستم نگرفت اصلا من بودم.جون گرفتم قشنگ
ژله هم برده بودم با خودم میگن برای ترمیم زخم خوبه.انقدر منو مامانمو شوهرم مجهز رفته بودیم بااینکه اورژانسی شدم که دکترم کف کرده بود 😅اصلا از چیزایی که اونا میگفتن نمیخوردم.به همه کمپوت میدادن فقط
اگه زایمانت طبیعیه قبل از زایمان حتما موز بخور انرژی زیادی بهت میده.دوست من آلمان زندگی میکنه زایمان طبیعی کرد میگفت اونجا به همه موز میدادن قبل زایمان انرژی داشته باشن برای زور زدن
برای بعد از زایمانم همون آب ماهیچه هم بهت انرژی میده هم یبوست نمیگیری هم شیرت میاد.ادویه نریز توش فقط نمکو زرد چوبه و پیاز و از صافی هم خوب رد کن.من چون بشدت تاآخر ۹ماه بدویار بودم به شوهرم گفتم خوش نمک درست کن بالا نیارم.ولی بعد از عمل کلا دیگه تهوع نداشتم وآب ماهیچه ها بااینکه یخ زده بود یخ توش بود خیلی بهم چسبید
ممنون. من کلی آدم تو خونم هستن ولی هیچ کدوم برای من کاری نمیکنن خودم باید به فکر باشم. فقط نمیدونم ک ...
انشاالله به سلامتی از پس کارهات برمیای
من اطرافیانم کاچی رو امتحان کردن بد نیوده دیگه نمیدونم
ولی بدون روغن محلی خوب نمیشه 😢
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹