2777
2789
عنوان

زایمان

448 بازدید | 41 پست

دوستان بعد از زایمانتون چی خوردین؟ منظورم مواد مقوی و کمپوت ایناس؟ آخه بعضی دکترا میگن گرمی بخورین مثل کاچی و گداخته اینا بعضی میگن نخورین

من باید خودم قبلش درست کنم میخوام ببینم چکار کنم؟

زایمان طبیعی یا سز؟ 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گرمی اگر بخوری بچه زردیش بیشتر میشه خودتم یبوست میشی .

اما نخوری هم دلت جون نداره .

ماهیچه برات درست کنن بخور .

یکی دوبار کاچی بخور .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

عزیزم من سزارین شدم برای بیمارستان که یه شب بستری بودم فقط خرما برده بودم با ابمیوه طبیعی بعد زایمان همونا رو خوردم با کمپوت گلابی وانجیر چون توبیمارستان گفته بودن اگه شکمتون کارکنه مرخص میشید توخونه هم تاچهل روز کاچی و اش وسوپ میخوردم وسعی کردم سردی جات نخورم 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

طبیعی

منم طبیعی ام خیلی استرس دارم، انشاالله ب سلامتی زایمان کنی 

همون کاچی و چیزای گرم بهتره با روغن محلی 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
طبیعی

ماما به من گفت تا ده روز غذا کبابی نخور چون یبوست میشی و با بخیه ها سخته، بیشتر غذا مایعاتی بخور

مغزیجاتم آسیاب کن بزار تو خرما یا خالی بخور

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز