منم طبیعی ام خیلی استرس دارم، انشاالله ب سلامتی زایمان کنی همون کاچی و چیزای گرم بهتره با روغ ...
ممنون. من کلی آدم تو خونم هستن ولی هیچ کدوم برای من کاری نمیکنن خودم باید به فکر باشم. فقط نمیدونم کاچی خوبه یا نه. آخه بعضی میگن خونریزیت را بیشتر میکنه. روغن محلی هم که عزیز گیر نمیاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خرما و شربت گلاب زعفران برای بیمارستان گذاشتم ببرم. مغزیجات هم پسته گردو و بادام آماده میکنم. غذا هم برای وعده های اول ماهیچه میزارم. کمپوت و میوه را نمیدونم چکار کنم؟ من بدون میوه میمیرم
مبارکه به دل خوش. ان شاء الله قدمش واست پر از خیر و برکت باشه. طبیعی بودی یا سزارین؟ الان خونریزیت چطوره؟ قطع شده؟ آخه من سر دخترم خیلی عذاب کشیدم تا نزدیک 50 روز لک بینی داشتم خیلی اذیت شدم
من برا این که یبوست نگیرم مامانم هر روزصبح ناشتا یه قاشق خاکشیر میریخت تو یه لیوان عرق چهل گیاه یه دوقل میزاشت بجوشه میداد میخوردم تا شکمم گلاب به رو کار کنه
من چند بار سقط کردم بعد مامانم صبح به صبح ناشتا بهم یک قاشق عسل و سیاه دونه می داد میگن برای رحم و ت ...
اون که بله. هر چی رحم سردتر بشه بدتره. ولی دکتر به من گفت هفته آخر بخور باعث میشه زودتر زایمان کنی. احتمالا به شما هم میدادن تا بقایایی باقی نمونه. برای بعد زایمان نمیدونم خوبه یا نه. چون احتمالا باعث شدت خونریزی میشه