2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 41 پست
منم طبیعی ام خیلی استرس دارم، انشاالله ب سلامتی زایمان کنی  همون کاچی و چیزای گرم بهتره با روغ ...

ممنون. من کلی آدم تو خونم هستن ولی هیچ کدوم برای من کاری نمیکنن خودم باید به فکر باشم. فقط نمیدونم کاچی خوبه یا نه. آخه بعضی میگن خونریزیت را بیشتر میکنه. روغن محلی هم که عزیز گیر نمیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خرما و شربت گلاب زعفران برای بیمارستان گذاشتم ببرم. مغزیجات هم پسته گردو و بادام آماده میکنم. غذا هم برای وعده های اول ماهیچه میزارم. کمپوت و میوه را نمیدونم چکار کنم؟ من بدون میوه میمیرم

خخخخخ... احساس فخر فروشی دارم بهتون...من ۱۱زایمان کردم...راحت شدم     انشاالله همتون ب ...

مبارکه به دل خوش. ان شاء الله قدمش واست پر از خیر و برکت باشه. طبیعی بودی یا سزارین؟ الان خونریزیت چطوره؟ قطع شده؟ آخه من سر دخترم خیلی عذاب کشیدم تا نزدیک 50 روز لک بینی داشتم خیلی اذیت شدم

میوه چی بخورم؟ هم یبوست نگیرم هم سردی نباشه؟

من برا این که یبوست نگیرم مامانم هر روزصبح ناشتا یه قاشق خاکشیر میریخت تو یه لیوان عرق چهل گیاه یه دوقل میزاشت بجوشه میداد میخوردم تا شکمم گلاب به رو کار کنه

بعد از زایمان؟ آخه دکترم سر بچه اولم بهم گفت هفته آخر بخور. با بدبختی میخوردم

من چند بار سقط کردم بعد مامانم صبح به صبح ناشتا بهم یک قاشق عسل و سیاه دونه می داد میگن برای رحم و تخمدان ها خوبه

من چند بار سقط کردم بعد مامانم صبح به صبح ناشتا بهم یک قاشق عسل و سیاه دونه می داد میگن برای رحم و ت ...

اون که بله. هر چی رحم سردتر بشه بدتره. ولی دکتر به من گفت هفته آخر بخور باعث میشه زودتر زایمان کنی. احتمالا به شما هم میدادن تا بقایایی باقی نمونه. برای بعد زایمان نمیدونم خوبه یا نه. چون احتمالا باعث شدت خونریزی میشه

2790
2778
2791
2779
2792