2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 82 پست

استارتر شوهرت آدم عاقلی نیست که با یه دختر ۱۱ ساله ازدواج کرده

تو یه چیزایی ازش دیدی که بعد ۶ سال تصمیم گرفتی

بعدم خیلی از زنای نی نی سایت تو هر روزم از شوهرت کتک و خیانت ببینن بازم میگن جدا نشو😂

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا شما از کجا میدونین میشه کامل توضیح بدین من با مشاورم حرف زدم گفت مشکلی نیستش تو کارگاهی انجام ...

خب مشکلت چیه عزیز. حتما قبل اقدام ب طلاق ب خانوادت بگو خانوم هستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببخشید منظورم خانواده بود که کیبورد گوشیم اشتباه تایپ کرده  ببین من از سن یازده سالگی نامزد بو ...

خواهش میکنم

چرا اینقدر زود خانواده ات درگیرت کردن

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خب ببین وقتی بری دادگاه اونامیفرستنت پزشک قانونی واس تست بکارت,وبارداری اونجا خب خانوادت مطمعنا میفه ...

آره میدونم به مشاورم گفتم خودش به مامانم بگه من نمیتونم اون خوب توضیح بده 

اووف فقط تنها استرسم اینه وگرنه خوشحالم که از زندان خارج میشم واسه یه دختر سخته از اون سن به‌خاطر هم ...

زندان چی؟ والا مملکت برای مجرد و متاهل زندانه. 

شوهرت اگه خوبه بچگی نکن و طلاق نگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پسر عمم بود بابام گفت پسر خواهرمه عب نداره برو منم بچه بودم نمیدونستم قبول کردم ولی از همون روز اولش ...

ای بابا.ان شاءالله هر چی خیر اتفاق بیفته

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
 استارتر شوهرت آدم عاقلی نیست که با یه دختر ۱۱ ساله ازدواج کرده تو یه چیزایی ازش دیدی که بعد ۶ ...

آره عاقلی نبود من از همون اول میگفتم ولی هیچکس به حرفم نیومد الان برا اونام بدن میبین به من حق میدن اینسری پشتمن 

خب ببین وقتی بری دادگاه اونامیفرستنت پزشک قانونی واس تست بکارت,وبارداری اونجا خب خانوادت مطمعنا میفه ...

واییی ترمیم😐

میدونی چیارو به هم میدوزن تو این ترمیمی که میگید؟؟

کااش یکم واجب بدنمون اطلاعات داشته باشیم

هایمن به غشاء دور واژن میگن و راه واژن کامل بازه!

توی ترمیای به اصطلاح بکارت یه چیزای دیگرو به هم میدوزن و خیلیا گول این چیزا رو خوردن و هزار تا مشکل براشون درست شده

بد نیست پیج@ vaginismus.ir رو ببینی

بعدم مگه ارزش زن به بکارتشه که بخواد ترمیم  کنه چیزیو اصلا اونم وقتی ۶ سااله عقد بودن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن