2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 82 پست
واییی ترمیم😐 میدونی چیارو به هم میدوزن تو این ترمیمی که میگید؟؟ کااش یکم واجب بدنمون اطلاعات داشت ...

ن اصلا ارزش زن ب بکارتش نیس این چیزیه ک توایران فقط مرسومه نظرشخصی من کاملامسئله پیش پاافتاده ای هستش چون میترسه بچه اس گفتم این کارم میتونه کنه درحد پیشنهاد بود

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کار خوبی کردی ایشالله هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته واست عزیزم

مرسی گلم 

الان بعضی ها میگن چرا جدا میشی مگه کتک میخوری مگه خیانته نه ولی قرار نست این اتفاق بیفته من جداشم وقتی باهم خوشبخت نیستیم چیکار کنم وقتی نمیشه وقتی همش دعوا گریه بحث اون زندگی بدرد کی میخوره آخه به بحث ازدواجم برسم هنوز قصد ازدواج ندارم فعلا تحصیل کنم 

ن اصلا ارزش زن ب بکارتش نیس این چیزیه ک توایران فقط مرسومه نظرشخصی من کاملامسئله پیش پاافتاده ای هست ...

باید از یه جایی شروع کرد و این رسم رو از بین برد کم کم یا نه؟

بعدم اون پیجی که گفتم رو حتما دنبال کن دوست عزیز

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
باید از یه جایی شروع کرد و این رسم رو از بین برد کم کم یا نه؟ بعدم اون پیجی که گفتم رو حتما دنبال ک ...

آره به نظرمن اگه یه روزی دختر داشته باشم هیچوقت ازش شب عروسی دستمال نمیگرم خیلی حال بهم زنه وقتی از پسرا مدرکی نمیگیرن ولی از زن میگیرن اوووف

آره به نظرمن اگه یه روزی دختر داشته باشم هیچوقت ازش شب عروسی دستمال نمیگرم خیلی حال بهم زنه وقتی از ...

اگر اینجوری باشه باید پسرم برد معاینه که یهو شاید رابطه مقعدی نداشته باشه!

باید از یه جایی شروع کرد و این رسم رو از بین برد کم کم یا نه؟ بعدم اون پیجی که گفتم رو حتما دنبال ک ...

بله باید ازبین برد ولی کارمنو شما نیس اینجا ایرانه ارزش زنم هم ب ی تیکه گوشته ک اسمشو گذاشتن نجابت دختر امیدوارم ک ازبین بره

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

بله باید ازبین برد ولی کارمنو شما نیس اینجا ایرانه ارزش زنم هم ب ی تیکه گوشته ک اسمشو گذاشتن نجابت د ...

کار کیه پس ؟ باید از خود مردم شروع شه...جامعه رو مردم تشکیل میدن