2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 91 پست
من بیشتر به این علت بیهوشی نمیخام که بعدش گیج و منگ نباشم . میخام بچم دست خودم باشه بیشتر . 

اصلا بیهوشی نرو، بی حسی عالیه 

من قشنگ چشمام باز با پرستار حرف میزدم یه لحظه هم نبستم چشمامو پنج دقیقه ای تموم شد 

بچمم دیدم 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
وای چقد خوووب . از زخم و بخیه بعدش میترسم . کلا بعدش فقط میشه به پشت خابید؟

عزیزم ب پهلو خابیدن بعد عمل وحشتناکع چون ب بخیه ها فشار وارد میشه از داخل 

همه اعضا میافتن رو بخیه هات از داخل شکم 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد خوووب . از زخم و بخیه بعدش میترسم . کلا بعدش فقط میشه به پشت خابید؟

باورت میشه من از روز سوم دیگه نخوابیدم و بیشتر مینشستم و حالم واااقعا خوب بود. فقط یادت باشه با خودت شیاف ببر که اونجا درد زیاد داشتی روزی دو تا بزار چون پرستارا گاها گیر میدن و دیر میارن من بردم همه ی مریضایی که پیشم بودن ازم گرفتن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اسی بچه چندمته؟

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
مرسی عزیززم تا چند ساعت بعدش باید مراعات کنم؟

تا فردا صبحش که پا میشی راه بری دیگه حواست خیلی باشه عمل اصلا درد نداره فقط سر دردش بده

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
شکمتو ماساژ دادن هم درد نگرفتی؟ حتما پمپ رو میگیرم

اصن شکمم ماساژ ندادن    من به دکترم گفتم تو همون بی‌حسی ماساژ بدن من بیمارستانم خیلی راضی بودم خداروشکر   تهرانی؟ 

واقعا اینقد سخت بود؟؟

اره شایدم من خیلی لوس بودم 😂سنم کم بود زایمان اولمم بود نمیزاشتم کسی کمکم کنه جز همسروبابام میترسیدم بیفتم😂

باورت میشه من از روز سوم دیگه نخوابیدم و بیشتر مینشستم و حالم واااقعا خوب بود. فقط یادت باشه با خودت ...

من میبرم . دکترم کلی دارو داده برای بعد زایمان . شیاف هم توش هست . میبرم همرو

تا کی باید فقط به پشت خابید؟

عزیزم هر کسی یه طوره دلیل نداره اون دوستمون درد داشت شما هم داشته باشی ک

من به پهلو هم میخوابیدم مشکلی نداشتم

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!