وای چقد خوووب . از زخم و بخیه بعدش میترسم . کلا بعدش فقط میشه به پشت خابید؟
عزیزم ب پهلو خابیدن بعد عمل وحشتناکع چون ب بخیه ها فشار وارد میشه از داخل
همه اعضا میافتن رو بخیه هات از داخل شکم
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
وای چقد خوووب . از زخم و بخیه بعدش میترسم . کلا بعدش فقط میشه به پشت خابید؟
باورت میشه من از روز سوم دیگه نخوابیدم و بیشتر مینشستم و حالم واااقعا خوب بود. فقط یادت باشه با خودت شیاف ببر که اونجا درد زیاد داشتی روزی دو تا بزار چون پرستارا گاها گیر میدن و دیر میارن من بردم همه ی مریضایی که پیشم بودن ازم گرفتن
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
اره شایدم من خیلی لوس بودم 😂سنم کم بود زایمان اولمم بود نمیزاشتم کسی کمکم کنه جز همسروبابام میترسیدم بیفتم😂