من بیشتر به این علت بیهوشی نمیخام که بعدش گیج و منگ نباشم . میخام بچم دست خودم باشه بیشتر .
اره بدیش اینه ادم تا حداقل 24ساعت هزیون میگه 😂
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
اصلا استرس نداشته باش آمپولش اصلا دردی نداره خیلی نازکه اگه پرسنل خوبی داشته باشه انقد باهات حرف میزنن سرت گرم میشه حس نمیکنی آمپول رو بعدشم کلا یه ربعه زودی نی نی میاد بغلت. فقط خیلی حواست باشه سرتو تکون نده زیاد صحبت نکن تا سر درد نگیری
هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
ولی واقعا بعد سزارین اینکه از جام پاشم و سرویس اینا برم دوباره دراز بکشم
کابوسم بود همسرم و بابام دونفری دوطرفمو میگرفتن 😂
من بیشتر به این علت بیهوشی نمیخام که بعدش گیج و منگ نباشم . میخام بچم دست خودم باشه بیشتر .
اصلا اینجوری نیست بخدا برای من که نبود فقط بعد از عمل چون تا صبح درد کشیده بودم بهم مسکن زدن چون خودم خواستم دوساعت بخوابم بعدم فقط میگفتم من باید پاشم راه برم الان خون تو شکمم لخته میشه میمیرم هرچی پرستارا گفتن نمیشه منم کار خودمو کردم