2777
2789

چه رژیمی بگیرم 

چکار کنمم 

قد 164 هست وزنم هم 71 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشتا اب بخور من لاغر کردم

من قبل غذام یه لیوان اب می خورم که احساس سیری کنم کمتر بخورم غذام‌هم کمه 

ولی تکون نمی خورم

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

منم قدم ۱۶۳ وزنم ۷۲ 

کالری شماری دارم پیش میرم  

از ۶ تیر شروع کردم ولی سفت و سخت نگرفتمش چون تنها بودم دیشب یه تاپیک زدم گفتم اگه کسی هست بیاد باهم لاغر کنیم که یه تاپیک جداگانه براش زدم 

دوس داشتی بیا اونجا به هم انگیزه بدیم 

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

منم ۱۶۳  وزنم ۷۰  مثل همیم

من رون هام خیلی تپل شده😣 

چاق یک دست نیستم 

لباس خوب نیس تو تنم

منم قدم ۱۶۳ وزنم ۷۲  کالری شماری دارم پیش میرم   از ۶ تیر شروع کردم ولی سفت و سخت نگرفتم ...

حتمن میام

خوبه ولی ناشتا رو قبول دارم من

انجام میدمش حتمن

من رون هام خیلی تپل شده😣  چاق یک دست نیستم  لباس خوب نیس تو تنم

دقیقا 

منم ران هام تپل شده 

منم دوسایزه هستم

یکسان نیستم 

دوست دارم ران هام لاغر بشه ؟

پیاده روی تند و مستمر خوبه 

به شرطی که دائم باشه ، حالا ب جز روزایی که مریضی و ...

شما روی ران پات جوش نمیزنی ، به خاطر تپل بودن ران ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏