2777
2789

من ی خواهر دارم خیلیم دوسش دارم ازدواج کرده ولی از دست کاراش دیگه میخوام سرپو‌بکوبم ب دیوار ی مدت گریه میکرد میگفت من بچه دار نمیشم   بعد گریع کرد گفت بچم دو قلو  الان گریه میکنه میگه مریض میشن  امتحانات نهایی شروع شد بخاطر ی یبوست رفت بیمارستان من مجبور شدم برم از بچه هاش مراقبت کنم  گفتم اشکال نداره خواهرم ارزشش بیشتر  کنکور داشتم دو هفته قبلش خودشو بچه هاش امدن خونمون من مجبور میشدم کل شبو بیدا  باشم  و کل روز بهشون برسم اخرم میگفتم ترخوا من کنکور دارم میگفت ول کن کنکور کنکور  الان ازمون عملی دارم یکی از بچه هلش تب داش اون یکی بچشو اورد خونمون  من باید کل شبو نخوابم  مامانم میگع از قصد من شیر خشک بلد نیسم درس کنم  ۴۰ بار باید بیدار شم شیر خشک درس کنم شیشه مال نوزادیشه دیشب کلی ازشون خواهش کردم گفتم تروخدا یکم  بخوابونیدش خوابم میاد منم هر چی صدا گریشو بشنوم از دلم نمیاد خودمو بزنم ب بیخیالی  اخر سر  دماغ بچه گرفته بود نمی تونست خوب شیر بخوره بهش خبر دادم مامانم چهل بار پیش زنداداشم بدو بیراه بارم کرد  ب تو چه زنگ میزنی میترسونیش همش تقصیر تو انقدر شیر میدی بهش دپاغش گرف ی هفته شده ۲ کیلو کم کردم

ای بابا 

اون اولاش دقیقا مثل زنداداش من بود 

همینه دیگه زیادی به اطرافیانت رو بدی اینجوری میشه 

ببخش ولی خیلی پرروشون کردی  همون اول باید جلوشون وای میستادی 

اشرف مخلوقات فقط اونیکه شبا بدون فکرو خیال میخوابه 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا  اون اولاش دقیقا مثل زنداداش من بود  همینه دیگه زیادی به اطرافیانت رو بدی اینجور ...

هوفف الان بهشون گفتم من دیگه مسول بچه شما نیسم  کنکورم خراب شد کی براش مهم بود  امتحانلتمو خراب کردم کی براش مهم بود   گفتم مامان اگه خودت  ازش مراقبت میکنی بمونه اگه از من انتظار داری من  خودم کلی دردسر دارم