2777
2789
عنوان

میل شدیددددددددد به شیرینی

248 بازدید | 42 پست

بگید چیکار کنم انقدر شیرینی نخورم

هر شیرینی ای هم نه ها مثلا عسل و خرما دوست ندارم ولی خود شیرینی رو خیییلی دوست دارم

یه پاکت شیرینی جلوم باشه خالیش میکنم

واقعا اذیت میشم حس میکنم دارم به بدنم ظلم میکنم

چیکار کنم؟؟؟؟

آزمایش هم دادم کمبود چیزی ندارم بگم بخاطر اونه

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری بودم روزی یه بستنی نمیخوردم روزم شب نمی شد

چند ماهی کلا شیرینی رو گذاشتم کنار

بعدش به جای حذف کامل فقط گاهی میخوردم مثلا ماهی یه بار

الآن دیگه مقاومت هم ندارم خودم خوشم نمیاد از شیرینی

باورت نمیشه ولی واقعا هوس هم نمیکنم حس میکنم دلمو میزنه دوست ندارم بخورم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

منم اینجوری بودم روزی یه بستنی نمیخوردم روزم شب نمی شد چند ماهی کلا شیرینی رو گذاشتم کنار بعدش به جا ...

من قبلنا خیلی میتونستم کنترل کنم

حدود دو ساله واقعا توان کنترلشو ندارم

مخصوصا دوران pmsفاجعه اس

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

با نفست بجنگبار اول بهت گفت چهر تا بخور، سه تا بهوربار بعد کمترتا کامل جلو نفست بگیریی دفعه نمیشهترک ...

ببین قبلا واقعا میتونستم الان نه

حتی اگه نباشه هم مثل این معتادایی که مواد بهشون نرسیده بیقرار میشم

من قبلنا خیلی میتونستم کنترل کنم حدود دو ساله واقعا توان کنترلشو ندارم مخصوصا دوران pmsفاجعه اس

منم پریود که میشم خوشم میاد بخورم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نخر که نخوری

میتونی قرص کروم بگیری از داروخونه بخوری میلتو کم میکنه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

چند مدت اینقدر بخور تا دلتو بزنه

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

خب خواهرم نخور مگه کسی مجبورت کرده

نمیتونم کنترل کنمم 😔

نمیدونم بخاطر مصرف قرص متفورمین هم هست یا نه

واقعا سخته کنترلش