2777
2789
عنوان

خانواده

208 بازدید | 31 پست

یکی از دوستام ۱۶ سالشه

اون مجازی با یه پسری آشنا شده و ۱ سال و نیم هست که با هم هستن . پسره هم ۱۸ سالشه . طبق گفته های خودشون اونا واقعا به هم علاقه دارن . 

حالا دوستم میخواد این قضیه رو به خانوادش بگه که عاشق شده ‌. باید بگم که خانوادش هم به شدت سختگیرن ‌. تک فرزند هم هست 

چطور باید به پدر و مادرش بگه که عاشق این پسره شده تا اونا یه مقدار راضی شن

کاربری مال ۲ نفره🦥

مگه ۱۶ سالش نیست ؟

بگه که چی بشه

میخواد ازدواج کنه باهاش ؟

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جونش رو دوست داره بهتره نگه😂😂 این عشقا هم یه حس زودگذره ....

نه این مدلی نیست

منم خودم ۱۶ سالم بود که رابطم رو به خانوادم گفتم و الان که ۱۸ سالمه باهاش نامزد کردم

کاربری مال ۲ نفره🦥

تغییرات هورمونی کنترل نشده ی دروان بلوغ را عشق نگوییم

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

منم ۱۶ سالم بود که به مامان بابام گفتم عاشق شدم و ۱۸ سالگیم نامزد کردم

پس‌ اینجوری نیست😕

کاربری مال ۲ نفره🦥
نه این مدلی نیست منم خودم ۱۶ سالم بود که رابطم رو به خانوادم گفتم و الان که ۱۸ سالمه باهاش نامزد کر ...

چرا به این زودی خودتونو درگیر مشکلات زندگی خانوادگی میکنید؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

اصلنننن نگه عاقاااا 

خیلی کمه سنش

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
چرا به این زودی خودتونو درگیر مشکلات زندگی خانوادگی میکنید؟

به نظرم دوره ها عوض شده

واقعا رابطه های ما دهه هشتادیا از رابطه های دهه ۷۰ و ۶۰ موندگار تره

دارم میبینم که میگم

خیلی از دوستامم همین مدلی بودن و الان واقعا زندگیشون موفقه

کاربری مال ۲ نفره🦥
منم ۱۶ سالم بود که به مامان بابام گفتم عاشق شدم و ۱۸ سالگیم نامزد کردم پس‌ اینجوری نیست😕

ولش کن من خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم 

ببین دوستت چون الان سنش پایینه ممکنه نظرش عوض بشه

اینکه دو ساله باهمن دلیل نیست که انتخاب خوبیه

پس نیاز به شناخت بیشتری دارن خب ؟

ممکنه کات کنن جدا بشن بعد میخواد به پدر مادرش چی بگه ؟

تازه سخت گیرم هستن

پس بهتره نگه تا وقتی که پسره رسما بیا خواستگاری که اونم مامانش باید زنگ بزنه به مادر دوستت

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

همیشه ام اینجوری نیست

2790
2778
2791
2779
2792