2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
نیست واقعا

چرا ؟ سنش کمه دیگه عزیزم

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
ولش کن من خودم ۱۹ سالگی ازدواج کردم  ببین دوستت چون الان سنش پایینه ممکنه نظرش عوض بشه اینکه ...

عا آره آره

میخواد همین کارو بکنه

ولی گفت میخوام یه آمادگی بهشون بدم

بازم مرسیییییی

کاربری مال ۲ نفره🦥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم دوره ها عوض شده واقعا رابطه های ما دهه هشتادیا از رابطه های دهه ۷۰ و ۶۰ موندگار تره دارم م ...

بحثم سر موندگاری و غیرش نیست. واقعا سن 18 سالگی حتی به نظر من بیست و چند سالگی هم برای قبول مسئولیت زندگی مشترک زوده. این سن مال خوش گذروندن و از زندگی لذت بردنه. با دوستان بیرون رفته، خندیدن، تو پارکها آب رو هم ریختن و اینکاراست بعدشم اگه دوست داشته باشی درس خوندن یه کم تو جامعه گشتن. حیفه که به این زودی جایگاهتون بشه آشپزخونه و سرویس بهداشتی برای سرویس دهی به بچه. من اینطور فکر میکنم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نه این مدلی نیست منم خودم ۱۶ سالم بود که رابطم رو به خانوادم گفتم و الان که ۱۸ سالمه باهاش نامزد کر ...

ببینید تو ازدواجها و دوستی های زود هنگام قطعا ی مشکلی پیش میاد...اینکه ۱۶ ساله باشی یا ۱۸ ساله زیاد فرقی نداره کلا باید پسر و دختر کامل عاقل باشن و سن بالای ۲۵ سال خیلی بهتره... ببینید کلاااا عشق تو اون خوب جواب نمیده و هم معنایی نداره و کافی نیس... البته خودم عشق رو خیلی قبول دارم در ثورتی ک کنارش خیلی چیزا هم انجام بشه و حق و حقوق و حد و مرزها و خط قرمزها رعایت بشه... اون دختر یا پسر ف قی نمیکنه کلا توی عاشق شدن ادنها یکمی قدرت تصمیم گیریشون پایین میاد و اصلااااا ننیتونن ب حرف دیگران گوش کنن و این طبیعی هست اما نباید روش غلبه بشه... باتوجه ب شرایط کنونی جامعه و دوستان و ادمها و خانواده ها باید پیش رفت... ازدواج خوب خوبه . ادم خوبم خوبش خوبه... ولی سن پایین کلااااا ی اشتباه محضه ک ازدواج یا دوستی رو ادامه داد... چون هر چی بعدش سن بالتر میره توقعات بیشتر میشه و ارزوهات بیشتر میشه و قطعا پسر یا دختر ب کار خلاف یا انحرافی کشیده میشن... مخصوصا خیانت یا اعتیاد یا جنگ همیشه در خونه ها هست ... ک منشآش  هم ازدواج یا دوستی های زود هنگامه...من جای اون دختر بودم اصلا دوست نمیشدم. اگرم شدم فقط باهاش سرگرم میشدم فقط ی دوست اجتماعی ک ادمو ب سمت پیشرفت و رشد سوق بده ن اینکه فقط از روی هوس و عشق و عاشقی باشه... و اینکه اصلا ب خانوادمم نمیگفتم. لازم باشه خود اون پسر شرایطتشو داشته باشه و عاشق  واقعی باشه خود پیشنهاد میده میاد خواستگاری ب زودی ولی اگر امروز و فردا کنه ینی همش الکیه... با احساس دختر بازی میشه... تو ی سنیه ک میتونه بره دنبال هدفهاش و ارزوهاش... بعد تو ی سن مناسب عاشق  بشه و ازدواج کنه... الکی خودتو تو سن پایین درگیر افسردگی و ناراحتی و عاشقی نکنید ... فقط هدف هدف هدف

به نظرم دوره ها عوض شده واقعا رابطه های ما دهه هشتادیا از رابطه های دهه ۷۰ و ۶۰ موندگار تره دارم م ...

عمر روابطت دهه هشتاد ها به ده سال رسیده؟؟ همه چیز اولش قشنگه من خودم ۱۴ سالگی نامزد کردم ، دوسش داشتم الانم یه بچه ازش دارم ولی بعد ۸ سال واقعا همه چی عوض شد ، الان میبینم که تموم اون ۸ سال جفتمون چه اخلاقای گندی داشتیم و باهاش رو به رو بودیم ولی بخاطر یه حس که اسمشو عشق گذاشته بودیم اصلا نمی‌دیدیم مشکلات همو و الان همون اخلاق ها و رفتارها باعث مشکلات خییییییلی زیادی تو زندگیمون شده 

الان که عقل اومده جای احساس میبینم کارم اشتباه بوده

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اینو که واقعا راست میگین

اگر واقعا دوستتون رو از صمیم قلب دوست دارید بهتره بهش توصیه کنید زندگی کنه.

قصد فضولی ندارم ولی جای شما باشم اون نامزدی رو 5-6 سال دیگه ادامه میدم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
بحثم سر موندگاری و غیرش نیست. واقعا سن 18 سالگی حتی به نظر من بیست و چند سالگی هم برای قبول مسئولیت ...

دقیقااااااااا چقدر کامل و خوب گفتی 

بشینید تو خونه باباهاتون عشق و حال دنیا رو بکنید 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ببینید تو ازدواجها و دوستی های زود هنگام قطعا ی مشکلی پیش میاد...اینکه ۱۶ ساله باشی یا ۱۸ ساله زیاد ...

کاملا با حرفاتون موافقم

ولی همه آدما مثل هم نیستن

خیلی از رابطه ها هم بوده که تو سن پایین بوده و بسیار موفق بوده . آدما رو باید شناخت

در ضمن ازدواج تو سن پایین هم درست میگید که اصللااااااا خوب نیست . ینی اینکه بخوان برن تو خونه خودشون خوب نیست ولی از ۲۰ سالگی به بعد سن مناسبی هست به نظرم 

اینکه از نوجوانی با هم باشیم باعث میشه با هم رشد کنیم ؛ با هم بزرگ شیم ؛ آرزوهامون باهم شکل بگیره

من همه اینا رو تجربه کردم

کاربری مال ۲ نفره🦥
عمر روابطت دهه هشتاد ها به ده سال رسیده؟؟ همه چیز اولش قشنگه من خودم ۱۴ سالگی نامزد کردم ، دوسش داشت ...

ولی جنبه های مثبت هم داره

میشه زندگی موفقی ساخت

کاربری مال ۲ نفره🦥
ولی جنبه های مثبت هم داره میشه زندگی موفقی ساخت

چرا فکر میکنی میشه زندگی موفقی ساخت ؟

تو از الان مجبوری سختی دور بودن موقع سربازی ، کار پیدا کردن ، خونه ساختن ، پس انداز کردن و ... رو تحمل کنی 

ولی بعد ۲۵ سالگیت کسایی که میان خواستگاریت عمدتا این مسائلو پشت سر گذاشتم بدون اینکه تو سختی بکشی بابتش 

درکت میکنم منم تا پارسال هرکی میگفت ازدواج تو سن پایین بده گارد میگرفتم و از خوبی هاش میگفتم 

ولی به خودمون که نمیتونیم دروغ بگیم

الان من باید با شوهرم و خانوادش سر و کله بزنم ، بچه داری کنم ، خونه داری کنم ، کلی دغدغه داشته باشم 

در ازای همه اینا یه چس چی عشق تحویل بگیرم 

ولی هم سن و سالای من عشق و حال دنیا رو میکنن و به اندازه من اعصاب خوردی ندارن ، حسرت مجردی هم به دلشون نمیمونه

بحثم سر موندگاری و غیرش نیست. واقعا سن 18 سالگی حتی به نظر من بیست و چند سالگی هم برای قبول مسئولیت ...

طرز فکرتون درباره زندگی مشترک خیلی غلطه

ازدواج به معنای آشپزی و سرویس بهداشتیه ؟ 😕

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍