2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
طرز فکرتون درباره زندگی مشترک خیلی غلطه ازدواج به معنای آشپزی و سرویس بهداشتیه ؟ 😕

نه نظر منفی در مورد ازدواج ندارم ولی برای یه دختر 18-19 ساله اصلا این کار رو درست نمیدونم. ضمن اینکه قبول کنید بخش بزرگی از زندگی خانمها صرف سرویس دهی میشه. بگذریم از بعضی از خانواده ها که نسبت به خانمهاشون دمکرات تر برخورد میکنن. من نمونه های بسیاری دارم که بر اساس اونها قضاوت میکنم. خانمهای زیادی رو میشناسم که با اینکه بچه هاشون از آب و گل در اومدن اما شوهراشون با فکر زیر سرش بلند میشه اونها رو تو خونه زندانی میکنن و گاهی حتی اجازه پیاده روی توی پارک هم بهشون نمیدن. درس خوندن که سهله.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نه نظر منفی در مورد ازدواج ندارم ولی برای یه دختر 18-19 ساله اصلا این کار رو درست نمیدونم. ضمن اینکه ...

بله درسته این موارد که هست

اما موارد مثبت و برعکس اینا هم وجود داره 

دختر ۱۸-۱۹ ساله هم اگه خودش میخواد ازدواج کنه بنظرم نباید مخالف بشه (اگه طرفم تحقیق شده باشه و اوکی باشن نه هرکسی)

ولی نظر شما هم درست بود هرچیزی هم بدی داره هم خوبی خانومای شاغل هم وظیفه دارن خونه رو تمیز نگه دارن حالا یا با کارگر گرفتن یا خودشون تمیز کنن و سرویس دهی بدهن همونطور که آقایون باید برن سرکار و پول بیارن بدن به خونه و همسر و بچه شون 

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷