2777
2789
عنوان

ازدیشب یه چیزبدجورناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 58 پست
اول خودت شروع کردی  مهمون اومده خونت  باید میرفتی استقبالشون  ازشون پذیرایی میکردی ...

من شروع نکردم.بارهاخونم اومدم براشون خدایی کم نزاستم اماحرمتم روشکستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ان فالوش کن دیگه ببخشید زن بابایی ، توقع رفتار مهربونه رو نباید داشته باشی

باورکن بازدلم نمیاد.

زن باباش هستم اماازمادرش مهربونتربودم بعدزایمانش کلی برای خودشوبچش محبت کردم

برای من فرق نداره امامن مقصرروشوهرم میدونم.چون این دعوارواون انداخت حالااون باهاشون خوبه من.... حتی ...

حق داری 

حالا اگه شما نبودی شاید پدر دختر صد سال هم بهم دیگه محل نمیذاشتن ها الان برا بهم ریختن شما دل میدن قلوه میگیرن. دختره میترسه چیزی بهش ارث نرسه خودشو چسبونده به باباش

کارت خیلی بچه گانه بوده که نرفتی پیشش..اونم بلاکت کرده..حرفی دیگه نمیمونه..این به اون در

کسی که بهت هزارجورحرف بارکنه توچی میکنی نه یکبارچندبار.

بلاک کنه مهم نیست 

درسته حق داری ولی باید خیلی با سیاست تر رفتار کنی. دل نازک بودی نیم قهری کردی رفتی تواتاق. طرف حسابت ...

اتفاقادیشب که فهمیدم بلاکم کرده به شوهرم گفتم اول گفت توگفتم من نکردم بعدش طلبکارهم شد.بحث ماهم سرخبرهایی شدکه شوهرم براش برده حالامن مقصرم

دخترشه خب یعنی ب دخترش محل نده مگه دخترش ب غیر ازپدرش کسی دیگرو داره

نگفتم محل نده من حرفم این نیست امانه اینطورباشخ که زنشوکناربزاره.اگه شوهرم بهم احترام نزاره اون اصلانمیزاره

عه چطور این دعوا بینتون انداخت؟ شاید خواسته خودشو برای دخترش عزیز کنه

یکبارکه بین من وشوهرم بحث افتادحرفایی روبرعکس واسش خبربرد.حتی عیدمنوبردخونه مادرم حتی نیومدپیشم رفت پیش دخترش.وخیلی چیزای دیگه که شدواسم غصه

توچه میدونی باهام چی کرده؟قضاوت نکن وقتی نمیدونی

معذرت مبخوام ولی خب ولش کن برات مهم نباشه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
حق داری  حالا اگه شما نبودی شاید پدر دختر صد سال هم بهم دیگه محل نمیذاشتن ها الان برا بهم ریخت ...

قبل اینکه من بیام توزندگی پدرش سال به سال خبرشونداشت حالابقول شمااینجورین واسه اینه حال منوخراب کنن.چیزی نداره تابه ارث ببره

قبل اینکه من بیام توزندگی پدرش سال به سال خبرشونداشت حالابقول شمااینجورین واسه اینه حال منوخراب کنن. ...

اره حساسیت نشون نده. مردا کافیه بفهمن رو چیزی حساسی تا بد تر کنن انقد ادامه میدن تا بی خیال شی تازه الان که دختره هم افتاده وسط دیگه بدتر. لبخند بزن بگو خودتو خوبه نشون بده ولی زحمت زیادی ام نکش

نگفتم محل نده من حرفم این نیست امانه اینطورباشخ که زنشوکناربزاره.اگه شوهرم بهم احترام نزاره اون اصلا ...

شما ب شوهرت بگو راحت حرفتو بزن بگو ناراحتم از دستتون قشنگ صحبت کن تا اونم متوجه بشه نه اینکه هم بگی اون ب دخترش محل نده هم شما مهمونتونو محل نديد