2777
2789
عنوان

ازدیشب یه چیزبدجورناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 58 پست
شما ب شوهرت بگو راحت حرفتو بزن بگو ناراحتم از دستتون قشنگ صحبت کن تا اونم متوجه بشه نه اینکه هم بگی ...

دیشب بهش گفتم دیدناراحتم گفت تومحل ندادی بهش.من چیزی نگفتم بااینکه خیلی ازش ناراحت بودش خیلی حرفها هم واسه گفتن داشتم.ولی نمیخواستم بحث بشه.اونم بخیالش فکرکردعمداچیزی نگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته.بخدادلم گرفته

من حس میکنم بیشترش به خاطر اینه که از لحاظ مالی چیزی به شما نرسه اگه خدای نکرده همسرتون فوت کرد. حالا خونه ماشین یا هرچی میتونه باشه. همسایه ما از زن اولش جدا شد زن دوم گرفت و زنه نصف خونه رو به نام خودش کرد محض احتیاط الانم جدا شدن خونه رو پلمپ کرده 

دیشب بهش گفتم دیدناراحتم گفت تومحل ندادی بهش.من چیزی نگفتم بااینکه خیلی ازش ناراحت بودش خیلی حرفها ه ...

ازاین ب بعد بگو چیشده بهش تعریف کن بزار ببینه و ب دخترش تذکر بده

من حس میکنم بیشترش به خاطر اینه که از لحاظ مالی چیزی به شما نرسه اگه خدای نکرده همسرتون فوت کرد. حال ...

بعدجدایی ازمادرش بعدچندماه من باهاش ازدواج کردم بااینکه میدونستم اعتیادداره گفتم ترکش میدم خودش هم قبول کرد.حالاکلاازم فاصله گرفته اعتیادش یه طرف رابطه زناشویی ۴ساله باهام نداره ازطرفی دخترشم اینجورمیکنه.کلاپرم تاگلومیریزم توخودم همش چون واسه دیگه واسه بحث نمیکشم

ازاین ب بعد بگو چیشده بهش تعریف کن بزار ببینه و ب دخترش تذکر بده

چیزی نگفتم.سکوت کردم.اونم فکرکردحق باهاشه.چون میدونم شوهرم اصلااهل انتقادنیست وحرف فقط حرف خودشه

بعدجدایی ازمادرش بعدچندماه من باهاش ازدواج کردم بااینکه میدونستم اعتیادداره گفتم ترکش میدم خودش هم ق ...

عزیزدلم درکت میکنم 🥺🥺🥺 

بازم خوبه دختره ازدواج کرده و همش پیشتون نیس شما هم سرتو گرم یه کاری کن به همسرت فکر نکنی خودش کم کم پشیمون میشه از رفتارش به امید خدا 💚