2777
2789
عنوان

ازدیشب یه چیزبدجورناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 58 پست

باید میرفتی استقبالش ولی خب حالا که گذشته ولش کن اصلا پیگیر معذرت خواهی و اینکه چرا بلاکم کردی و فلان نباش مثل یک مادر بخشش داشته باش نه مثل یک دوست که باهات لج کنه اگه تو هم لج کنی و اینا ادامه داشته باشه واسه تو هم بدمیشه

چی بگم خب ت خیلی محبت کردی حق داری ناراحت بشی اونم که مادرخودش نیس نامادریشه نمیتونه زیاد باهات‌گرم ...

انتظارندارم که گرمم بگیره امابی احترامی هم نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمون اومده خونتون شما از اتاق بیرون نرفتی!!خیلی کار زشتی کردید شما فکر کن بری خونه اون بعد از اتاق درنیاد بیرون خود شما میای اینجا تاپیک میزنی ک فلانی ازاتاق نیومد بیرون من مهمونش بودم،هرچقدرم ناراحتی داشتید باید می‌رفتید بیرون سرسنگین میشستید مثل همیشه رفتار نمیکردید 

من بمیرمم با کسی که تا این حد باهام فاصله ی سنی داره ازدواج نمیکنم بیستر سنش به مامانم میخوره اختلاف ...

خب ازدواج نکن. ب استارتر چ ربطی داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بمیرمم با کسی که تا این حد باهام فاصله ی سنی داره ازدواج نمیکنم بیستر سنش به مامانم میخوره اختلاف ...

الان موضوع تاپیک اسی فاصله سنی باهمسرشه؟مگه از شما نظر خواسته یا پرسیده فلانی تو با این فاصله سنی ازدواج میکنی

اون دنبال بهانه بوده قطع رابطه کنه با شما.  به دل نگیرید خدا میبینه. خدا خیلی حواسش جمعه و خوب ...

برای من فرق نداره امامن مقصرروشوهرم میدونم.چون این دعوارواون انداخت حالااون باهاشون خوبه من....

حتی بااین همه دلخوری به دخترش زنگ میزنه بیااینجا.

نمیدونم دنبال چیه؟

دختربچه نیستم اماحرمت داشتم؟

درسته حق داری ولی باید خیلی با سیاست تر رفتار کنی. دل نازک بودی نیم قهری کردی رفتی تواتاق. طرف حسابتم یک بچه است که میدونه باباش هیچوقت اونو کنار نمیزاره.

حالا هم این بلاکو اصلاااااا به روی خودت نیار به شوهرتم نگو. واقعا هم مهم نیس بلاک کرده اون کیه اصن!!؟؟ 

اگه دوباره اومد پذیرایی کن بزار از خجالت شرمنده بشه

برای من فرق نداره امامن مقصرروشوهرم میدونم.چون این دعوارواون انداخت حالااون باهاشون خوبه من.... حتی ...

دخترشه خب یعنی ب دخترش محل نده مگه دخترش ب غیر ازپدرش کسی دیگرو داره