2777
2789
عنوان

این رفتار شوهرم خیلی اذیتم‌میکنه

236 بازدید | 12 پست

اصلا شعورش نمیرسه به ذهنش برسه پول نیاز دارم واسم برشه همیشه باید بهش بگم پول بده بهم‌ از طرفیم اونقد خجالت میکشم میگم‌حالا دیشب دعوامون شد 

رفت بیرون کار داشت شلوارشو عوض کرد گفتم پول میبرم بزارم‌تو قلک گفت ن دس نزنی به جیبمااا گفتم باش دست نمیزنم خودت شعورت برسه پول بده بهم هی باید عین گداها ازت درخواست کنم بعدشم قهر کردم تا امروز عصر هرچیم شوخی کرد و... جوابشو ندادم 

بنظرتون قهرم درسته یا چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره که چقدر اینکارو کرده باشه باهات اگر چند مورد بوده نه کارت درست نبوده ولی اگر همیشه و سالهاست این کارشه اره حق داشتی 

بعدم اون که میگه دست به جیبم نزن حس میکنم بخاطر پول نیست کلا مبخواد کسی دست به وسایل خصوصیش نزنه وای چه بده یکی دست تو جیب یا کیف  کسی کنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
همیشه سرماه ازش پول ماهانه بگیر عزیزم،اگه هم نمیده با هم برید بیرون چیزایی که لازم داری بخر

بابا هرچی نیاز داریم خرید با خودشه این ی چیز اضافی دوس دارم دستم باشه به عنوان پس اندازی چیزی

اگه نداشته باشه قهرت اشتباس اما اگه داشته باشه نده بهت طلاق بگیر

داره رو حسابسه حتی ولخرجم نیس بگم با باد میده ولی هب منم دلم میخواد پولی دستم باشه باهاش چیزی دلم میخواد بخرم چون اون همشو میده جنس برا مغازه اش پس انداز نداره