2777
2789
عنوان

📌 افکار

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب زدم رو اسم کاربریش نوشت تعلیق شده 🥲 الان تگ میکنم ببینم هست یا نه 

پس احتمالا اشتباه کردم. مرسی که تگ کردین. 🌹🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@ندا_عشقچیپسیی    

امکانش هست جسارتا کاربر (( ژیناگلمن)) رو هم تگ کنید. برای مابقی کاربرها کامنتت گذاشتم. 🌹🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@selentia_6    

سلام و درود

سپاس دوست عزیز 🙏

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

سلام و درود

وقتتون بخیر

اگه درست متوجه شده باشم منظورتون حرف مردم هست

ببینید ما هر چقدر هم که بگیم به حرف دیگران توجه نکنید فایده ای نداره شما باید خودتون بخوایید که از حرف مردم دور باشید

گذر زمان نشون میده که اگه میخوایید پیشرفت کنید باید حرف دیگران براتون مهم نباشه نباید روتون تاثیر بذاره

من از وقتی که خودمو شناختم یادمه حرف دیگران برام مهم نبوده و نیست

تقریباً میشه گفت یجورایی راز های زندگیمو به هیچکس هم نگفتم که بخوان حرفی بزنن که روم تأثیر بذاره

به نظر من انسان خودش باعث میشه که مردم درموردش نظرات مثبت و منفی بدن

چطوری؟

با میدون دادن بهشون

با بها دادن بهشون

با صمیمیت زیادی و افراطی

پس هر چقدر از مردم دور باشی همون قدر به نفعته

چون اگه ازشون دور باشی پاشونو از گلیمشون درازتر نمیکنن و به خودشون اجازه نمیدن که حرفی بزنن که شما خوشتون نیاد

این نظر من بود امیدوارم مفید باشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
سلام خوش برگشتی دوستم ❤

فدات ممنونم

دیشب خوابیدم صبح دیدم بوووووم ☹️🖤💣😂

فدات ممنونم دیشب خوابیدم صبح دیدم بوووووم ☹️🖤💣😂

نشی که عزیز دلمی 

اگه چیزی هم گفته باشی یه اخطار باید میگرفتی 

از نی نی یار بپرس دلیلشو بهت میگه

مواظب کاربریت باش😂

هیچی کاربری اول نمیشه 

امیدوارم دیگه طعم تعلیقی رو نچشی 

.

نشی که عزیز دلمی  اگه چیزی هم گفته باشی یه اخطار باید میگرفتی  از نی نی یار بپرس دلیلشو ...

😂چشم ❤️

@ژیناگلمن    

سپاس گزارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببخشید، ممنون میشم اگه اون دوستانی که تگ نشدن رو، در این تاپیک تگ کنید. اون دوست عزیز، موفق نشدن ماب ...

@selentia_۵ ایشون تگ نمیشن احتمالا لغو زدن

@Maggie  

@elhamr  
@ندا_عشقچیپسیی   
@mlika5654  
@mj3  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت