2777
2789
عنوان

خانما معده م دو سه روزه کار نمیکنه

383 بازدید | 16 پست

سفت سفت شده قرص سی لاکس خوردم

اب خوردم ولی بازم کار نکرد

الان خیلی درد دارم

بابامم نیس منو ببره دکتر

لطفا راهنمایی کنین

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه معدم سفت شده  نمیتونم برم توالت

همون یبوست گرفتی دیگه روغن زیتون بخور

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
شیاف بیزاکودیل از داروخونه بگیر روغن زیتون هندونه انجیر آلو اینا خوبه عزیزم 

شیاف بزارم خوبه

بدون نسخه دکتر دیگه؟

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
نه معدم سفت شده  نمیتونم برم توالت

معده نیس اون روده اس . شیاف بیزاکودیل بزن دو ساعته کارت حل میشه

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

آلو بخور

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یه سالاد درست کن فقط خیار گوجه کاهو داشته باشه روی سرکه و روغن زیتون فراوون بریز بخور وشروع کن به راه رفتن.اب سرد نه ولی هم ابجوش بخور هم یه شال رو با اتو گرم کن بذار رو شکمت وباز هی راه برو.

اگه نشد شربت mom بگیر دوسه تا قاشق تویه لیوان اب حل کن بخور وباز شروع راه رفتن کن.

اگه بازم نشد دوتا شیاف بیزاکودیل بگیر یکیشو بذار راه برو اگه باز نشد یک ساعت بعد دومیش اگه باز نشد دیگه باید بری دکتر.شیاف بیشتر از دوتا بافاصله یک ساعت نذار که خونریزی روده میکنی.روغن کرچکم میشه بخوری.

ولی کرچک شربت و شیاف رو باید حتما دکتر تجویز کنه جون خدایی نکرده اگه انسداد داشته باشی رودت میترکه.پس بهتره راه اولو فعلا انجام بدی وبعد سریعا بری دکتر

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ