2777
2789
عنوان

تا حالا فکر کردین مرگ تون چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سوختگیو خفگی نمیرم فقط😫

مثلا مرگ یهویی تو تصادف خوبه آنن بمیری 

یا سکته توخواب 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دوست دارم جوری بمیرم که بشه اعضامو اهدا کنن

که قطعا باید مرگ مغزی شد و درنتیجه باید توی تصادفی چیزی بمیرم ...

خیلی غم انگیز میشه....

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

حس میکنم یکی از نزدیکانم منو میکشه😐🍃

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
مثلا تو جاده ام دارم از سرکاری، جلسه ای، سمیناری چیزی برمی‌گردم چون خسته ام تصادف میکنم و بعدش مرگ م ...

چه با کلاس 😂

بچها ته هر چیز فقط دوست دارم با فک کردن بهش چیزا خنده دار تو ذهنتون بیاد و یا چند لحظه فکرتونو مشغول کنین 

در آخر ایشالله که همتون صد سال سالم و سرحال باشین 😘

غریبه ی آشنا...چه ترکیب غمگینی...

همیشه تو ذهنم این بود ماشین بهم میخوره و خدافس

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿