2777
2789
عنوان

تا حالا فکر کردین مرگ تون چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 115 پست
وای الهی نمیری🤣🤣🤣 عشقشو تصور کردم ک از قیافه کجو کولش خندش گرفته🤣🤣🤣🤣

میبینی عشقش اون بالا بر اثر خنده مرده 

بعد این هنوز نرسیده پایین😂😂😂😂

غریبه ی آشنا...چه ترکیب غمگینی...
میبینی عشقش اون بالا بر اثر خنده مرده  بعد این هنوز نرسیده پایین😂😂😂😂

مرگ بر اثر پارگی از خنده😁

بیا اینم ی نوع مرگه ها خیلیم باحاله🤓🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میبینی عشقش اون بالا بر اثر خنده مرده  بعد این هنوز نرسیده پایین😂😂😂😂

ای بابا کلا ارتفاع رو بیخیال 😂

مرگ با سم چطوره؟ مثلا یکی که عشقم رو دوست داشته و بهش نرسیده توی سیب سم می ریزه منم میخورم بعد عشقم در تابوت رو باز میکنه بوسم میکنه زنده میشم 😔😂

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
مرگ بر اثر پارگی از خنده😁 بیا اینم ی نوع مرگه ها خیلیم باحاله🤓🤣

این نوع مرگ اطرافیان منو خیلی تهدید میکنه 

از بس جلوشون میخورم زمین 

دیگه تو دیدشون نمیخورم زمین 😂

ای بابا کلا ارتفاع رو بیخیال 😂 مرگ با سم چطوره؟ مثلا یکی که عشقم رو دوست داشته و بهش نرسیده توی سی ...

حالا نوع مرگ رو ول کن 

یه چی دیگه فکرمو مشغول کرد دختر 

خدا نکنه تو حمام بمیرم 

یا زمانی که یواشکی ادم میره سر قرار 😂😂😂

حالا نوع مرگ رو ول کن  یه چی دیگه فکرمو مشغول کرد دختر  خدا نکنه تو حمام بمیرم  یا ...

واییییییییییییییییی  

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
حالا نوع مرگ رو ول کن  یه چی دیگه فکرمو مشغول کرد دختر  خدا نکنه تو حمام بمیرم  یا ...

دوست برادرم خدابیامرزتوحموم فوت شده بودکسیم خونه نبوده دکتراگفتن به خاطر استفاده ازاب سردایست قلبی کرده💔

دوس دارم‌تو خوب سکته کنم

بنظرم راحت ترین مرگه

و اینکه بااجازت مامانا یه نگاه به لباسای بچگانه ارزون پیجم کنید همه زیر دویستن و نخ پنبه پیج اینستاگرام ماکوچیکاشاپ makochekashop 

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop
2790
2778
2791
2779
2792