2777
2789
عنوان

تا حالا فکر کردین مرگ تون چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 115 پست

دوست دارم مرگم اینطوری باشه که  یه شب بخوابم و دیگ صبح بیدارنشم در سکوت و آرامش کامل 

ولی از مرگ با تصادف خیلی میترسم و دقیقا هفته ای ۳یا۴بار کابوسشو میبینم چون یه تصادف وحشتناک داشتم و در حد ۴-۵ساعتم تو حالت کما بودم از مرگ برگشتم از اونموقع این حس همیشه باهام هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه تو ذهنم این بود ماشین بهم میخوره و خدافس

اون لحظه بگو فعلا خداحافظظظظ جاذاب بشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

فقط انشاالله در حالتی باشم که خدا ازم راضی باشه

ترجیح میدم شهید بشم🙂🌿

در رکاب آقا بقیه الله (عج)💖🤲🏻

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

من همیشه بچه بودم فک میکردم سن بیست و پنج سالگی میمیرم ولی الان سی سالمه و نمردم، من میترسم سرطان بگیرم بمیرم دوس ندارم چون‌ نمیخوام بفهمم و‌بمیرم دلم می‌خواد نفهمم و بمیرم خیلی بهتره 

حس میکنم یکی از نزدیکانم منو میکشه😐🍃

اره خیلیا این حس و دارن مثل مادر من همیشه میگفت هیچکس تورو نمیگیره از دستت سکته میکنم میمیرم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

پدربزرگ من انقد آدم خوبی بود ک همه عصری دور هم نشسته بودن اونم دراز کشیده بوده یهو تو یه لحظه فوت شده حتی یه شبم مریض نشد

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
این مرگ سخته گلم آدم ممکنه زمین گیرشه

من یه مدت تصور میکردم یه دست هلم میده میرم زیر مترو😑😁😂 الان تصور میکنم ملق میزنم از ریل ها میام بیرون با غلت زدن مثل فیلما😂😂

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
این مرگ سخته گلم آدم ممکنه زمین گیرشه

نه دیگه زمین گیر چیه همون دیقه میمیرم شایدم کارم ب بیمارستان کشید ک دوست ندارم بکشه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
دوس دارم یه قرص برنج بخورم تو بغل عشقم جون بدم بمیرم🥺🖤

وحشتناک ترین مرگو انتخاب کردی 

چندساعت درحالی ک هم زنده ای هم بهوش اجزای بدنت یکی یکی از داخل منفجر میشن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

[QUOTE=244526129]اره خیلیا این حس و دارن مثل مادر من همیشه میگفت هیچکس تورو نمیگیره از دستت سکته میکنم میمیرم 🤣🤣🤣 ...[/QUOTE

اتفاقا منم حس میکنم مادرم منو میکشه به شیوه اکبر خرمدین😐😐🍃🍃😂

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
2790
2778
2791
2779
2792