2789
عنوان

خونه مادر

411 بازدید | 30 پست

من از خواهرم ۲ سال بزرگترم 

۳ سال عقدم. جایی ندارم ک برم. باید خونه مدرم بمونم تا شوهرم زودتر عزوسی بگیره.

من میام خونه مادرم . صبحانه آماده کنم ظرف بشورم. ناهار بپزم شام بپزم ظرف بشورم.خونه تمیز کنم و....خواهرم اونجا میشینه میگم عیب نداره کوچکتر. دیسک کمر و گردن هم دارم.یبار بهش بگم ابجی ا ظرفا رو بیار میگه عه ول کن خودت ببر من مریص میشم.هر وقت هم جایی بخوام برم . باید قبلش غذا شونو آماده کنم برای ناهار یا برای شام. بعد برم جایی.

دیروز شام  رو پختم ک برم خونه مادر شوهرم.صبح اومدم دیدم ظرفای شام و صبحانه ریخته.تازه ناهارم باید درست کنم.گفتم آبجی ظرفا رو بشور من ناهار میپزم.میگه خودت بشور دیگه پس برای چی میای خونه.گاو.

گفتم  توچی کاره بودی دیشب ک نشستی،تومیخوری نمیشوری منتظری من بیام و بشورم؟؟.میگه تو ومن نداره که بگیر بشور به مامان زنگ میزنم میگ(مادرم چند روزی نیست )خیلی پروعه.

گفنم منم مثل تو فرزند این خونم.مادر ک نیستم از من انتظارات زیادی داری. به شوهرم اس مس دادم گفتم دیگه خسته شدم. خونه مادر شوهرم هم خواهر شوهرام اینجوری میکنن. از بس خوبی کزدم نزاشتم کسی دست به هیچی بزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودت خونه مادرت زندگی میکنی ؟مادرت چیکار میکنه ؟تقسیم کار نمیکنین‌؟

ن همه کار بامنه. چ خونه مادر شوهرم چ خونه مادرم. بهم میگن این کارو کن آون کارو کن. خودشون میشینن لم میدن.من اصلا نفهمیدم دوران عقد یعنی چی اصلا کنار شوهرم یه دقیقه ن نشستم. خاهر یا خاهرشوهرام نشستن پیش شوهرم همیشه  . من بد بخت کلفتم برای همه(تاپیکامو بخونی میفهمی چقدر سختی میکشم

تقصیر خودته عزیزم 

ما آدما به دیگران اجازه میدیم چطور با ما رفتار کنن 

ببخشیدا منظورم به شما نیست بلا نسبت شما دور از جونت 

وقتی کسی بخواد حمال دیگران باشه دیگرانم میشینن میگن بیا حمالیمونو بکن ،اینم یادت باشه با حمالی به ارزش ادم اضافه نمیشه اتفاقا ادم بی ارزش میشه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
خودشون میگفتن بیا بکن. منم حرف گوش کن مادرم و مادرشوهرم.خیلی پزو آن نمیگن بچمونه

خب گلم تاکی میخوایی به این روش ادامه بدی و زیر دست مادرت خواهرت و خانواده شوهرت باشی ؟؟؟؟ 

والا عروس ما عقد بود میومد مثل مهمون میخورد میرفت حتی ظرفاشم نمیشست هیچ وقتم هیچ کس ازش انتظار نداشت چون خودش از اول به خودش ارزش داده بود 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
ی چند بار انجام نده، اگ میری خونه مادرشوهرت و همیشه ظرف میشوری این بار دیگه نشور، نزار بشه عادتشون، ...

جدیدا خونشون ک میرم انجام نمیدم. (یعنی فقط سفره جمع میکنم ) بیشتر احترام میزارن .خیلی تاثیر داره. بخودم هم میرسم.

جدیدا خونشون ک میرم انجام نمیدم. (یعنی فقط سفره جمع میکنم ) بیشتر احترام میزارن .خیلی تاثیر داره. بخ ...

افرین برای خودت ارزش قائل شو،چن بار ک لطف بکنی بعدش برات میشه وظیفه

مشاوره کنکور تجربی