2777
2789
عنوان

خونه مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کارای خونه رو تقسیم کنید..

به همه اعلام کن بگو من دیسک گردن دارم،کلفت هم نیستم تمام بار خونرو به دوش بکشم

فقط وظیفی اشپزی مثلا با منه

دیگه اگه هزارتام ظرف جمع شد نشور

چه خاهر پررویی داری..

خونه مادرشوهرتم به اندازه کمک کن.

بشین کنار شوهرت

خودت بهشون رو دادی

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
افرین برای خودت ارزش قائل شو،چن بار ک لطف بکنی بعدش برات میشه وظیفه

چند بار من خونشون ک بودم صدام نمیکردن برای غدا. یبار ۳ تا خاهر شوهرم بهم دیگه پاس میدادن میگفتن من صداش نمیکنم تو صدا کن.آخرش دعوا افتادن.بعد رفتم سر سفره . گفتن بخاطر مردم ما دعوا بیفتیم؟ بماچه اصلا

دوباره سوال تکراری من !

همین الان پرسیدم انگاری تو همه تاپیک ها باید بپرسم !!!!!!

چرا اینقدر وقت و زمان شما بدون برنامه ریزی هست که دیگران واستون برنامه ریزی می‌کنن ؟ 

شغل و کار و درس ... هیچی ؟؟؟

مدیریت روابط لازمه ها 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چند بار من خونشون ک بودم صدام نمیکردن برای غدا. یبار ۳ تا خاهر شوهرم بهم دیگه پاس میدادن میگفتن من ص ...

ولشون کن سر ب سرشون نزار، باهاشونم صمیمی نشو

مشاوره کنکور تجربی
عزیزم کارای خونه رو تقسیم کنید.. به همه اعلام کن بگو من دیسک گردن دارم،کلفت هم نیستم تمام بار خونرو ...

دوسدارم فقط خودمو بزنم .نزاشتم دست ب سیاه و سفید بزنن. بجای اینکه قدرم رو بدونن بگن خسته میشه ما خودمون میکنیم. یا بجای دستت درد نکنه. با پزویی تمام و بیادبی  باهام برخورد میکنن.تمام خوبی های دنیا رو کردم براشون. یه لحظه با شوهرم بیرون نرفتم . حرف نزدم. ندیدمندیدم. حتی توی مناسبت های خاص روز مون خراب بود و.    کلی دخالت و تصمیم گیری و.....یاد دادن به پسرشون و...

ولشون کن سر ب سرشون نزار، باهاشونم صمیمی نشو

یبار هم دیشب شوهرم به برادرش گفت سیگار نکش و اینا.خاهرش گفت چرا جلوی مردم این حرفو میزنین؟ دیگه نزنین میرن میگن.

من مگه مردم هستم؟من مگه فضول هستم ک برم بگم؟

من جزیی از خانوادشون. نیستم؟

چ بیشعور

دوباره سوال تکراری من ! همین الان پرسیدم انگاری تو همه تاپیک ها باید بپرسم !!!!!! چرا این ...

وقت و زمانم رو چطور برنامه ریزی کنم

رابطه رو چطور مدیریت کنم.بعد نیستم اصلا میشه راهنماییم کنین

یبار هم دیشب شوهرم به برادرش گفت سیگار نکش و اینا.خاهرش گفت چرا جلوی مردم این حرفو میزنین؟ دیگه نزنی ...

توی بحثای خانوادگیشون شرکت نکن اصلا

چند سالته؟

مشاوره کنکور تجربی
وقت و زمانم رو چطور برنامه ریزی کنم رابطه رو چطور مدیریت کنم.بعد نیستم اصلا میشه راهنماییم کنین

وای چقد حرص خوردم.چن بار ک خونه مادرت کاری نکنی غذا نداشته باشن بخورن و ظرف کثیفا بمونه میفهمن دنیا دست کیه هیچ کاری نکن قدر خودتو بدون