2777
2789
عنوان

چه وحشتناک

128 بازدید | 17 پست

الان ی پرونده جنایی خوندم خودم ریختم پرام موند

کلا زیاد پرونده میخونم ولی این بخاطراینکه طرف زیرسن قانونی بوده برام وحشتناک بود😑😶

خلاصشو بگم اینکه ی پسره میره ی دختر ۶ساله رو تاکیید میکنم۶ساله رو ب بهونه بستنی میکشونه ی جایی بهش تعرض می کنه💔😮بعد خفش میکنه بعد گلشو میبره😑😶😶بعد روش اسید میریزه😐بعدالکل میریزه بعد اتیشش میزنه 😑😑حتی اثرانگشتشو میسوزونه ک شناسایی نشه😮حکمشم اعدامه بازم کم بود خداییش😔برای زیر سن قانونیا حکم اعدام نمیدن ولی چون این ازلحاظ عقلی سالم واگاه بوده این حکمو دادن

بعد جالب اینه ننش میبرتش پیش پلیس دمش گرم شیرزن واقعیه😍

توبه قشنگی رنگ مورد علاقمی جوجومامان💜 ومراهیچ نباشد بعد جدایی روح ازتن جز مدفون شدن درمیانچاله گونت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پزونده زیاد میبینم وحشتناک ترینش برام جونکو فروتا بود

اینو نخوندم برم بخونم

توبه قشنگی رنگ مورد علاقمی جوجومامان💜 ومراهیچ نباشد بعد جدایی روح ازتن جز مدفون شدن درمیانچاله گونت

اما بچه ۶ ساله آخه...وای خدااین دنیات رو دیگه لجن کردن آدماشتو چرا فقط داری نگاه میکنی!!!

💔خیلی ادما پست شدن خیلی وحشتناکه

چی مال کیه

این پرونده ماله چند سال پیشه

تازگیا این اتفاق افتاده یا ماله قبلاً ؟

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

شبیه پرونده ستایش قریشی بود. البته به جز قسمتی که مادر قاتل اونو لو داد

نخوندمش برم بخونمش

این پرونده ماله چند سال پیشهتازگیا این اتفاق افتاده یا ماله قبلاً ؟

مال قبله دقیق نمیدونم چ سالی اسم پسره امیرحسین بوده خدالعنتش کنه

مال قبله دقیق نمیدونم چ سالی اسم پسره امیرحسین بوده خدالعنتش کنه

آره واقعا خدا رو شکر اعدامش کردن

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!