2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش خون همون بتاست دیگ 

بعد اینک بی بی چک مثبت شد بهتره بری آزمایش بدی اگ عدد بتا رفته بود بالا ینی بارداری بعدشم میری تحت نظر دکتر تا کارایی ک لازمه رو انجام بده

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
بتا همون آزمایشی که می‌دیم ببنیم بارداری یا نه

مرسی.کی واسه این آزمایش بریم بهتره؟ ببخشید من احتمال میدم باردار باشم و کلا چیزی نمیدونم هنوز ب هیشکی هم نگفتم

خب بتا میگیره یا ازمایش خون؟ هر ازمایشگاهی برم انجام میدن؟

واسه من ازمایش بتا گرفت اول تلفنی پرسدم گفتن اره ازمایش بارداری می گیرند

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
مرسی.کی واسه این آزمایش بریم بهتره؟ ببخشید من احتمال میدم باردار باشم و کلا چیزی نمیدونم هنوز ب هیشک ...

خب قبل همه چیز اول یک بی بی چک بزن خیالت راحت شد برو ازمایش هر وقت بدی عیبی نداره

فرفی نمیکنه ولی تیتر بتا بدی دقیق تره   بارداری معمدلی فقط میگه +هست یا -  ولی تیتر ...

ممنون.پس بهشون بگم ازمایش تیتر بتا میخوام بدم.ازمایش خون نگیرن ازم دیگه. یا بتا هم همون ازمایش خونه؟! 

خب قبل همه چیز اول یک بی بی چک بزن خیالت راحت شد برو ازمایش هر وقت بدی عیبی نداره

بی بی چک زدم عزیزم.هم دیروز هم امروز ک گذشت هاله کمرنگ انداخت. و سه چار روزم مونده ب موعدم. 

ممنون.پس بهشون بگم ازمایش تیتر بتا میخوام بدم.ازمایش خون نگیرن ازم دیگه. یا بتا هم همون ازمایش خونه؟ ...

بتا خالی همون آزمایش خون معمولی که عدد مشخص نمیکنه فقط میگه +یا-

ولی اگه بگی تیتر بتا  عدد هم مشخص میشه 

بی بی چک زدم عزیزم.هم دیروز هم امروز ک گذشت هاله کمرنگ انداخت. و سه چار روزم مونده ب موعدم. 

اوو اگه به پریودی مونده نرو جواب کاذب می دن حتما از پریودی باید بگذره

اوو اگه به پریودی مونده نرو جواب کاذب می دن حتما از پریودی باید بگذره

نه الان نمیرم. فعلا صبر میکنم ببینم پر میشم یا نه، اگه عقب افتاد میرم، ولی مشکوکم.اخه بی بی چکا جفتش زیر پنج مین هاله انداخت