mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 عنوان بتا و ازمایش خون بارداری 3216 بازدید | 28 پست سلام.کسی میتونه راهنمایی کنه برای مشخص شدن بارداری اول آزمایش خون باید بدیم یا بتا؟ چجوریه روالش؟ 1401/04/22 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16931 ازمایش بارداری بگو خودش ازت می گیره پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
mamanesamiyar عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 6701 فرفی نمیکنه ولی تیتر بتا بدی دقیق تره بارداری معمدلی فقط میگه +هست یا - ولی تیتر عدد بتا رو هم مشخص میکنه
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 ازمایش بارداری بگو خودش ازت می گیره خب بتا میگیره یا ازمایش خون؟ هر ازمایشگاهی برم انجام میدن؟
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 آزمایش خون همون بتاست دیگ بعد اینک بی بی چک مثبت شد بهتره بری آزمایش بدی اگ عدد بتا رفته بود بالا ینی بارداری بعدشم میری تحت نظر دکتر تا کارایی ک لازمه رو انجام بده قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 بتا همون آزمایشی که میدیم ببنیم بارداری یا نه مرسی.کی واسه این آزمایش بریم بهتره؟ ببخشید من احتمال میدم باردار باشم و کلا چیزی نمیدونم هنوز ب هیشکی هم نگفتم
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16931 خب بتا میگیره یا ازمایش خون؟ هر ازمایشگاهی برم انجام میدن؟ واسه من ازمایش بتا گرفت اول تلفنی پرسدم گفتن اره ازمایش بارداری می گیرند پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16931 مرسی.کی واسه این آزمایش بریم بهتره؟ ببخشید من احتمال میدم باردار باشم و کلا چیزی نمیدونم هنوز ب هیشک ... خب قبل همه چیز اول یک بی بی چک بزن خیالت راحت شد برو ازمایش هر وقت بدی عیبی نداره پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 فرفی نمیکنه ولی تیتر بتا بدی دقیق تره بارداری معمدلی فقط میگه +هست یا - ولی تیتر ... ممنون.پس بهشون بگم ازمایش تیتر بتا میخوام بدم.ازمایش خون نگیرن ازم دیگه. یا بتا هم همون ازمایش خونه؟!
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 خب قبل همه چیز اول یک بی بی چک بزن خیالت راحت شد برو ازمایش هر وقت بدی عیبی نداره بی بی چک زدم عزیزم.هم دیروز هم امروز ک گذشت هاله کمرنگ انداخت. و سه چار روزم مونده ب موعدم.
mamanesamiyar عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 6701 ممنون.پس بهشون بگم ازمایش تیتر بتا میخوام بدم.ازمایش خون نگیرن ازم دیگه. یا بتا هم همون ازمایش خونه؟ ... بتا خالی همون آزمایش خون معمولی که عدد مشخص نمیکنه فقط میگه +یا-ولی اگه بگی تیتر بتا عدد هم مشخص میشه
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16931 بی بی چک زدم عزیزم.هم دیروز هم امروز ک گذشت هاله کمرنگ انداخت. و سه چار روزم مونده ب موعدم. اوو اگه به پریودی مونده نرو جواب کاذب می دن حتما از پریودی باید بگذره پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 بتا خالی همون آزمایش خون معمولی که عدد مشخص نمیکنه فقط میگه +یا- ولی اگه بگی تیتر بتا عدد هم ... آهان الان متوجه شدم.مرسییی عزیزم بابت توضیح
mhshsrg مدیر استارتر عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 60 اوو اگه به پریودی مونده نرو جواب کاذب می دن حتما از پریودی باید بگذره نه الان نمیرم. فعلا صبر میکنم ببینم پر میشم یا نه، اگه عقب افتاد میرم، ولی مشکوکم.اخه بی بی چکا جفتش زیر پنج مین هاله انداخت