2777
2789
عنوان

مهمونی😩

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست
واقعا؟بعد قیافش خوب میشه؟عمم خیلی نیش و کنایه میزنه برای همین استرس دارم،امروز از سر کار ک اومدم هیچ ...

بله گلم من خودم درست میکنم.فقط حتما ادویه بزن مثل زردچوبه و فلفل قرمز و پودرسیر و ....ولی اگر تاحالا درست نکردی جوری درست کن که خودت بلدی.من اصولا غذای جدیدو واس مهمون درست نمیکنم.

یه روز خوب میاد

بله گلم من خودم درست میکنم.فقط حتما ادویه بزن مثل زردچوبه و فلفل قرمز و پودرسیر و ....ولی اگر تاحالا ...

آره منم میترسم بد بشه حوصله نیش کتایه های عمه خانم را ندارم،،بنظرتون بین این غزا و تاچین کدومو انتخاب کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره منم میترسم بد بشه حوصله نیش کتایه های عمه خانم را ندارم،،بنظرتون بین این غزا و تاچین کدومو انتخا ...

ته چین ....من اینو گفتم که نخوای کتابتو بفروشی.خودتم یه سرچ بکنی توی گوگل بهت چندتا غذا میده .

یه روز خوب میاد

ته چین ....من اینو گفتم که نخوای کتابتو بفروشی.خودتم یه سرچ بکنی توی گوگل بهت چندتا غذا میده .

اها ممنون از مهربونیتون،، ن کتابمو نمیفروشم پسش میدم بهش میگم برام امانت بزارش تا ماه دیگ بیام بخرمش‌چیز زیادی هم نمونده ب اول برج💙😍✨

برای کارای تحصیلم مجبورم تحمل کنم یک سال دیگ همشونو خط میزنم تا موفقیتم چشماشونو کور کنه  برام ...

ان شالله بیای همینجا تاپیک بزنی و از موفقیتت تعریف کنی برامون ماهم ذوق کنیم😘♥️

خعب مهمونی چطور پیش رفت عزیزم؟چی درس کردی

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ان شالله بیای همینجا تاپیک بزنی و از موفقیتت تعریف کنی برامون ماهم ذوق کنیم😘♥️ خعب مهمونی چطور پیش ...

سلام ببخشید‌من این چند وقت زیاد گوشی دستم نبود 

خوب بود مهمونی(اگه تیکه های عمه‌خانم و چشای نا پاک پسرشو در نظر نگیریم) شامم تهچین درست کردم عکسشم کزاشتم اتفاقا 

مرسی مهربونم ایشااللله با یاری خدا😍💙