سلام خانم های محترم ی سوال داشتم خدمتتون من تنها زندگی میکنم،ینی قبلا با مامان بزرگم بودم ولی الان چند ماهی از وقتی از پیشم رفته تنهام،،و الان فردا شب عموم و عمم میخوان بیان اینجا برا شام،،منم حقوقم رو این ماه همش دادم برای کار های مدرسه و کتاب،،بعد الان فقط ی مرغ دارم با برنج (و یکسری مخلفات مث ماست و دوتا گوجه و یک عدد فلفل دلمه ای و نصف پیاز و شش عدد سیب زمینی) ب نظرتون چ غذایی درست کنم ک خانواده فضول پدری تخقیرم نکنن؟ممنون میشم راهنماییم کنین آخه بدم میاد از تحقییر
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر خوبم من واقعا در عجبم که چرا باید برای شام بیان پیش شما... حداقل اگه قصدشون دیدن شما توی خونه ی خودته بعد از شام بیان.... ولی اگه چاره ای نیست میتونی مرغو با چند روش درست کنی
بگین لطفا با خودتون غذا بیارین.... اه اه اه آخه انقدر بی ملاحظه که برای شام بیان سراغ یه دختر 18 سا ...
روششونه هر چند وقت یک بار میان تحقیرم میکنن و میرن،،تا وقتی مادر بزرگم بود جوابشونو میداد و نمیزاشت کارم داشته باشن ولی الان..😄😂 هی چی بگه ادم اینام با این چیزا خوشن😉