سلام خانم های محترم ی سوال داشتم خدمتتون من تنها زندگی میکنم،ینی قبلا با مامان بزرگم بودم ولی الان چند ماهی از وقتی از پیشم رفته تنهام،،و الان فردا شب عموم و عمم میخوان بیان اینجا برا شام،،منم حقوقم رو این ماه همش دادم برای کار های مدرسه و کتاب،،بعد الان فقط ی مرغ دارم با برنج (و یکسری مخلفات مث ماست و دوتا گوجه و یک عدد فلفل دلمه ای و نصف پیاز و شش عدد سیب زمینی) ب نظرتون چ غذایی درست کنم ک خانواده فضول پدری تخقیرم نکنن؟ممنون میشم راهنماییم کنین آخه بدم میاد از تحقییر
واقعا؟بعد قیافش خوب میشه؟عمم خیلی نیش و کنایه میزنه برای همین استرس دارم،امروز از سر کار ک اومدم هیچ ...
بله گلم من خودم درست میکنم.فقط حتما ادویه بزن مثل زردچوبه و فلفل قرمز و پودرسیر و ....ولی اگر تاحالا درست نکردی جوری درست کن که خودت بلدی.من اصولا غذای جدیدو واس مهمون درست نمیکنم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.