2789
عنوان

مهمونی😩

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 35 پست
واقعا؟بعد قیافش خوب میشه؟عمم خیلی نیش و کنایه میزنه برای همین استرس دارم،امروز از سر کار ک اومدم هیچ ...

بله گلم من خودم درست میکنم.فقط حتما ادویه بزن مثل زردچوبه و فلفل قرمز و پودرسیر و ....ولی اگر تاحالا درست نکردی جوری درست کن که خودت بلدی.من اصولا غذای جدیدو واس مهمون درست نمیکنم.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بله گلم من خودم درست میکنم.فقط حتما ادویه بزن مثل زردچوبه و فلفل قرمز و پودرسیر و ....ولی اگر تاحالا ...

آره منم میترسم بد بشه حوصله نیش کتایه های عمه خانم را ندارم،،بنظرتون بین این غزا و تاچین کدومو انتخاب کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم میترسم بد بشه حوصله نیش کتایه های عمه خانم را ندارم،،بنظرتون بین این غزا و تاچین کدومو انتخا ...

ته چین ....من اینو گفتم که نخوای کتابتو بفروشی.خودتم یه سرچ بکنی توی گوگل بهت چندتا غذا میده .

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

ته چین ....من اینو گفتم که نخوای کتابتو بفروشی.خودتم یه سرچ بکنی توی گوگل بهت چندتا غذا میده .

اها ممنون از مهربونیتون،، ن کتابمو نمیفروشم پسش میدم بهش میگم برام امانت بزارش تا ماه دیگ بیام بخرمش‌چیز زیادی هم نمونده ب اول برج💙😍✨

برای کارای تحصیلم مجبورم تحمل کنم یک سال دیگ همشونو خط میزنم تا موفقیتم چشماشونو کور کنه  برام ...

ان شالله بیای همینجا تاپیک بزنی و از موفقیتت تعریف کنی برامون ماهم ذوق کنیم😘♥️

خعب مهمونی چطور پیش رفت عزیزم؟چی درس کردی

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ان شالله بیای همینجا تاپیک بزنی و از موفقیتت تعریف کنی برامون ماهم ذوق کنیم😘♥️ خعب مهمونی چطور پیش ...

سلام ببخشید‌من این چند وقت زیاد گوشی دستم نبود 

خوب بود مهمونی(اگه تیکه های عمه‌خانم و چشای نا پاک پسرشو در نظر نگیریم) شامم تهچین درست کردم عکسشم کزاشتم اتفاقا 

مرسی مهربونم ایشااللله با یاری خدا😍💙