2777
2789
عنوان

مهمونی😩

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 35 پست
برای کارای تحصیلم مجبورم تحمل کنم یک سال دیگ همشونو خط میزنم تا موفقیتم چشماشونو کور کنه  برام ...

منم برات خیلی خیلی دعا میکنم.... حسابی به درس و کنکور بچسب 

انشالله که مسیری روشن و پر از روزهای طلایی برات رقم بخوره 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خ پ چکار کنم باید یجوری رفتار کنم تا تحقیرم نکنن،،کتابمو هم ماه دیگ ک حقوقمو گرفتم میرم میگیرمش😍

گلم اگه واقعا میتونی ته چینو خوب در بیاری باشه پس بده ولی حتماً ماه دیگه کتاب یادت نره 

ته چین درست کردن هم خیلی مهارت میخواد که خوب در بیاد

آره خب شما کاملا فرمایشتون صحیح است🥺💙

ولی گفتم ک از بچگی با مادربزرگم دوتایی تنها زندگی کردیم و خب من از تقریبا ۹ سالگیی ب خواطر شرایط جسمانیش مجبور شدم آشپزی یاد بگیرم برای همین بلدم❤

گلم اگه واقعا میتونی ته چینو خوب در بیاری باشه پس بده ولی حتماً ماه دیگه کتاب یادت نره 

آره میتونم براتون عکسشو میزارم،آره پسش میدم کتابفروشیه باهام آشناس خدارو شکر باهام راه میاد😀

آره خب شما کاملا فرمایشتون صحیح است🥺💙 ولی گفتم ک از بچگی با مادربزرگم دوتایی تنها زندگی کردیم و خ ...

خیلی هم عالی....😍😍

میدونین شما 18 سالتونه و میشه گفت من جای مادرتون هستم به عنوان یه مادر خیلی خیلی برای مادربزرگتون احترام قائلم که انقدر شمارو درست پرورش دادن. 

هم نسلی های شما اکثرشون با ادبیات شما صحبت نمی کنن..... شما واقعا قابل تحسین هستین، به خودت افتخار کن دختر خوبم 

فقط یه چیزی باید حتماً بهتون بگم، مراقب فضای این سایت باشین و اینجا به هیچ کس اعتماد نکنین.... 

با خودم چار نفر وای شما ۳ نفر حساب کن، مرغ هم ی مرغ کامل

خوب عزیزم واس چهارنفر نصف بیشتر مرغ را باید بپزی.برنج رو جدا بپز.و مرغ راهم اگر ۸ تیکه خورد کنی بنظرم ۶تاتیکه اش رو بپز.به اینصورت که پیاز خورد کن و مرغ رو بچین روش و نمک و ادویه بزن چندتا تیکه فلفل دلمه بزن بعد دولیوان آب بریز درشو بزار رو شعله کم ۱ ساعت بپزه بعد دوتاسیب زمینی حلقه کن با گوجه بچین کنارش و بزار یکساعت دیگه بپزه.یه کمی باید آب داشته باشه‌فقط حتما توی ماهیتابه بپز که همه مواد کف تابه باشن.اینجوری نیاز به فروش کتابت هم نیست.خیلی حوشمزه میشه.

یه روز خوب میاد

آره میتونم براتون عکسشو میزارم،آره پسش میدم کتابفروشیه باهام آشناس خدارو شکر باهام راه میاد😀

حتما عکسو بذارین.... 😍

من 20 ساله آشپزی می کنم ولی اعتراف میکنم که نمیتونم ته چین حرفه ای درست کنم😉

خیلی هم عالی....😍😍 میدونین شما 18 سالتونه و میشه گفت من جای مادرتون هستم به عنوان یه مادر خیلی خی ...

ممنونم از لطف شما بانو جان، هزار ساله باشین، تشکر،چشم ممنون از نصیحت مادرانتون😍✨

خوب عزیزم واس چهارنفر نصف بیشتر مرغ را باید بپزی.برنج رو جدا بپز.و مرغ راهم اگر ۸ تیکه خورد کنی بنظر ...

واقعا؟بعد قیافش خوب میشه؟عمم خیلی نیش و کنایه میزنه برای همین استرس دارم،امروز از سر کار ک اومدم هیچی‌ درس نخوندم فقط ب فکر فردام😩اگه هم ظاهرش و هم طعمش خوب بشه نظریه‌ خوبیه🙏

حتما عکسو بذارین.... 😍 من 20 ساله آشپزی می کنم ولی اعتراف میکنم که نمیتونم ته چین حرفه ای درست کنم ...

اختیار دارین،،منم حرفه ای حرفه ای درست نمیکنم ولی تا الان همیشه خوب درومده،هم طعمش هم ظاهرش