2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب...

229 بازدید | 26 پست

تا آخر بخونید

دیروز یا پریروز بود که تایپک زدم از کسی ک دوسش داشتم جدا شدم بعد یکی از کاربرای سایت یه روش برای فراموش کردنش داد...اولیش این بود ک ۱۵دقیقه پاهامو تو آب نمو بزارم ک انرژی منفی ازم خارج بشه 

مرحله دوم این بود ک تو به مکان آروم بشینم و شخصی ک ازش جدا شدم رو روبه‌روی خودم تصور کنم و دور هر دوتامون یه هاله قرمز رنگ هست و هاله‌ای (حقله‌ی قرمز رنگ) ک دور کسی ک دوسش داشتم با یه قیچی بریده میشه و اون تو سیاهی محو میشه ؛باید سه بار این تصور رو میکردم

بار اول ک همچین چیزی رو تصور کردم بعدش سرم گیج رفت و اون دوباری بعدی هر چی چشمامو می‌بستم اصلا نمیتونستم اون شخص رو روبه‌روی خودم تصور کنم یجورایی ترسیدم 😕

تا حالا رابطه‌ی ناموفقی داشتین؟تونستین فراموش کنید؟

خیلی شکسته شدم از این حالتم شبا دلم براش شور میزنه 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من رابطه عاطفی نداشتم ولی رابطه دوستانه با شخصی داشتم تو تاپیک دوست سمیم هستش داستانش تنها چیزی که کمک کرد بهم برای فراموشیش بلاک کردن اکانتش و پاک کردن شمارش بود و چهره شو تصور کردم رو یه کاغذ که مچالش کردم و انداختمش تو سطل آشغال و شهرداری اومد بردش و بازیافتش کرد و چهرش از بین رفت برام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز