2821
2789
عنوان

یه چیز عجیب...

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست
یعنی چی؟ چیشد؟ 

ببین گفت اون شخص رو روبه‌روی خودم تصور کنم ک دور اون یه حقه‌ی قرمز هست و بعد تو تصوراتم یه قیچی رو ببینم ک اون حقله‌ای ک دور پسره هست رو قیچی میکنه و بعدش پسره تو سیاهی محو میشه

بار اول که تصورش کردم و چشامو بستم بعدش یه سرگیجه عجیب گرفتم 

و بار دو و سوم دیگه اصلا نتونستم پسره رو روبه‌روی خودم تصور کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا دوست شو اینقدر آرومت میکنه که حد نداره نماز اول وقت بخون دلت آرامش میگیره

به نمااااااز بسیار معتقدم✌

دعا و راز و نیاز حتی یک شکرگزاری کوچیک زندگی آدمو دگرگون میکنه من به عینه تو زندگی خودم دیدم انرژی مثبت این کارارو همچنانم میبینم حتی امروز دیدمش 

به نمااااااز بسیار معتقدم✌ دعا و راز و نیاز حتی یک شکرگزاری کوچیک زندگی آدمو دگرگون میکنه من به عین ...

من خودمم خیلییی انرژی میگیرم

اصلا نماز که میخونم آروم میشم

الله اکبر  《خدا بزرگ‌تر است》

توکل به خدا♥️
یه رابطه عادی بود اونقدر ادامه دادم ک وارد یه رابطه عاشقانه اشتباه شدم 

خب دیگه گل خودت داری میگی اشتباه

پس خدا را شکر کن که اومدی بیرون از رابطه اشتباه و طولانی‌تر نشد. در ثانی درس گرفتی و تجربه بزرگی شد برات

اینا مهمن

توکل به خدا♥️
خب دیگه گل خودت داری میگی اشتباه پس خدا را شکر کن که اومدی بیرون از رابطه اشتباه و طولانی‌تر نشد. د ...

اره از اسن زوایه هم بهش نگاه کردم تو این یه روز تونستم خودمو آروم کنم اما وقتی شی میشه دلشوره میگیرم دلم آروم نمیشه

خودش میخواد... اما خانوادش نمیزارن... بار آخر بحث کردن پدرشون حالشون بد شده و بالن کردن.‌‌...

ان شاالله بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
اون کاربر دیروز تعلیق شد منم خواستم یه بار دیگه پیامشو ببینم ک دیگه نتونستم 

ممنون گلم🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779