2777
2789
عنوان

باچکاپ کامل میشه فهمیدباردارم

70 بازدید | 8 پست

امروزرفتم دکترازمایش بتاننوشته بودچکاپ کامل بود متشیش گفت تااینکه آزمایش بارداری نیس ولی خودش گف بارداری گفتم معده دردشدیددارم ترشح همراه باسوزشم دارم گف همه ایناطبیعیه هیچ دارویی هم ننوشت سنی چی اخه من خیلی اذیت دارم ازاینورم منشیش گف تواین آزمایش بارداری نیس ولی خودش گف بارداری نفهمیدم ای بابا

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

خودت بی بی بزن برو بتا بده

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

منشیش گفت باید آزمایش بتامیدادی این آزمایش بارداری نیس خودش جواب ازمایشونگاکردگف بارداری هیچ داروی هم برام ننوشت هی میرم ازش وقت میگیرم هیچ دارویی هم برادردم نمینویسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منشیش گفت باید آزمایش بتامیدادی این آزمایش بارداری نیس خودش جواب ازمایشونگاکردگف بارداری هیچ داروی ه ...

علم غیب داشته بدون بتا بدون سونو بدون رویت ساک بارداری

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
تو چکاپ کامل بتا نیست برو خوت از بده 

گف سونوبرو حساب کرد گف ۸هفته ای بروسونو الان قلبشم تشکیل شده ولی هفته پنج رفتم سونو گفتن مشکوک به بارداری هستی میترسم برم بازهیچی نشون نده 

علم غیب داشته بدون بتا بدون سونو بدون رویت ساک بارداری

والاهمینوبگوقبلا رفتم سونوهفته پنج ولی گفتن مشکوکیه بارداری هستی الان اگه باردارباشم هفته هشتم میترسم برم چیزی نشون نده☹☹️

والاهمینوبگوقبلا رفتم سونوهفته پنج ولی گفتن مشکوکیه بارداری هستی الان اگه باردارباشم هفته هشتم میترس ...

انشاالله هرچی خیره